Medi Ambient obre un nou camí al bosc municipal, entre els biosaludables i la barraca de pedra seca

El traçat, integrat al paisatge, aprofita el recorregut d’un antic corriol

Camí dels biosaludables a la barraca de la vinya del ManelCamí dels biosaludables a la barraca de la vinya del ManelLa regidoria de Medi Ambient segueix el treball de millora dels camins rurals municipals, i aquests dies ha habilitat un nou camí a la finca de bosc municipal situada al costat del nucli antic. El nou camí permet anar, pel cantó de dalt, fins a la barraca de pedra seca que hi ha a la zona coneguda com ‘la vinya del Manel’. L’altre extrem del camí surt del parc, just davant d’on hi ha els aparells d’exercicis biosaludables.
El nou camí aprofita el recorregut d’un petit corriol que hi havia a la zona, que s’ha eixamplat. El traçat s’ha fet integrat al paisatge, conservant els marges de pedra seca a un extrem i altre de la zona de pas. Ara, doncs, és possible anar fins a la barraca de pedra seca tant per la zona inferior –l’únic camí que hi havia fins ara- com per la part de dalt, amb el nou camí obert.
Aquesta actuació forma part de l’inici de les tasques de rehabilitació i condicionament d’aquesta zona municipal, que aniran seguint en pròximes setmanes.

Castelllví de Rosanes, 4 de gener del 2018