Inscripció activitats esportives

–>Accés al tràmit online<–

TROBAREU LA GUIA D’ACTIVITATS AL FINAL DE LA PÀGINA

Llegiu la següent informació abans d’iniciar el tràmit.

*Les activitats de ‘Running per a principiants’ s’han anul·lat per manca de quòrum.

INSCRIPCIONS, ALTES I BAIXES A LES ACTIVITATS MUNICIPALS 2016-2017
> > Preinscripcions fins al 13 de setembre
Cada activitat necessita un mínim d’inscripcions per posar-se en marxa i mantenir-se. Consulteu l’Ajuntament per a més informació.  
Pensionistes: tindran un 25% de descompte en les activitats esportives municipals que no tinguin preu especial per a aquest col·lectiu.

Podeu apuntar-vos a les activitats a l’Ajuntament i al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina. Cal que lliureu els fulls de matrícula degudament omplerts i signats. També us podeu inscriure al web (trobareu l’enllaç sobre d’aquestes línies), adjuntant el full de matrícula omplert i signat (és necessari per a les dades bancàries). La condició de pensionista s’haurà d’acreditar en fer la inscripció.
Recordeu que si el curs passat us vau apuntar a una activitat d’adults i/o gent gran i no heu causat baixa, la inscripció se us manté per al curs 2016-2017. La baixa només es farà efectiva lliurant el full de baixa, signat, a l’Ajuntament.
Les activitats de nova creació i les activitats adreçades a infants SÍ que requereixen de nova inscripció en tots els casos.
Per a major comoditat d’usuaris i usuàries, la inscripció a les activitats d’adults i gent gran de la temporada 2016-2017 es mantindrà per als pròxims cursos si no es causa baixa a través del full a tal efecte.
Totes les persones que s’abonin a alguna activitat municipal estaran cobertes per la pòlissa d’assegurança municipal.

REBUTS CURS 2016-2017
Els rebuts es cobraran per domiciliació bancària i agrupats per trimestres a mitjan del darrer mes de cada període.
*Avís: els rebuts retornats per causa no imputable a l’Ajuntament tindran un recàrrec de 4 euros en el següent gir en concepte de despeses de gestió.
El calendari anual de les activitats -dies hàbils i festius- està disponible al web  www.castellviderosanes.cat. Suggeriments a esports@castellviderosanes.cat

AQUEST ANY DUES SETMANES GRATUÏTES D’ACTIVITATS ESPORTIVES!
Vols fer esport però no saps quin triar?
Del 19 al 30 de setembre podràs venir i provar gratuïtament qualsevol de les activitats esportives municipals. Assisteix a les classes que més t’interessin i escull a quina t’apuntaràs a partir de l’octubre!
I si ja estàs apuntat/ada, premiem la teva fidelitat amb aquestes dues setmanes gratuïtes de classes!
A partir de l’octubre, si vols fer una classe de prova, contacta abans amb l’Ajuntament, ja que no es podrà accedir a les activitats sense estar-hi apunta/ada.