El Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina modifica horari i obrirà de dilluns a dissabtes no festius

El calendari d’activitats setmanals es manté per ara sense canvis
        
Exterior del Center Cívic de Can Sunyer i ValldainaEl Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina modifica els seus horaris i obrirà de dilluns a dissabtes no festius. Així, els diumenges a la tarda el Centre Cívic romandrà tancat, i per contra s’obrirà tots els dies feiners de la setmana, que és quan el nombre d’usuaris i usuàries és més alt.
Aquesta setmana el Centre Cívic resta obert de dilluns a dijous de 17 a 21 hores. A partir de la setmana entrant, l’horari de funcionament serà de dilluns a dissabtes no festius de 17 a 21 hores. A partir del maig entrarà en vigor l’horari d’estiu, de 18 a 22 hores.
El calendari d’activitats del Centre Cívic es manté, per ara, sense canvis respecte de les propostes ofertes des de l’inici del curs 2014-2015.

Castellví de Rosanes, 1 d’abril del 2015