Una quarantena de veïns i veïnes de Castellví van visitar ahir Girona en la Sortida de la gent gran 2015

L’activitat pretén crear un espai de convivència entre residents dels diferents barris del municipi
        
Foto de grup de la Sortida de la gent gran 2015Una quarantena de veïns i veïnes de Castellví de Rosanes van visitar ahir la ciutat de Girona amb motiu de la Sortida de la gent gran 2015. Aquesta activitat pretén, durant un dia, crear un espai de convivència i germanor entre residents dels diferents barris del municipi que, atesa la distància geogràfica entre ells, no solen coincidir en d’altres activitats.
La sortida va començar amb una visita al centre històric de la ciutat de Girona, recorrent els carrers de l’entorn de la catedral de la ciutat per visitar-ne una de les zones més emblemàtiques, i posteriorment el grup es va desplaçar fins a la petita localitat de Sant Aniol de Finestres, a l’entorn de la zona volcànica de la Garrotxa, per dinar i fer una passejada pels camps de la zona, on hi havia a més diferents animals de granja.
La gent gran de Castellví va estar acompanyada durant la sortida per l’alcalde, Lluís Tomàs, la regidora de Benestar Social, Victoria Castellanos, i la treballadora social, Montse Peña.

Cloenda del cicle de caminades ‘A 100 cap als 100’
A finals de mes, hi ha prevista la cloenda del cicle de caminades per a gent gran ‘A 100 cap als 100’, en les quals Castellví de Rosanes s’ha integrat els darrers mesos. Des de finals del 2014, i fins aquest mes de març, la gent gran de Castellví ha pogut participar en una caminada per Collserola, una per Sant Llorenç del Munt, una per Montserrat i una per l’entorn del Castell de Montesquiu.
L’activitat ‘A 100 cap als 100’ compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, que és qui coordina la trobada on es podran conèixer els caminants de diferents municipis de la província. Aquesta trobada només és oberta a aquelles persones que hagin participat en un mínim de dues de les quatre caminades, segons que marca la Diputació.

 

Castellví de Rosanes, 10 d’abril del 2015