Els treballs de manteniment de franges de seguretat contra incendis estan en marxa i abastaran unes 12 hectàrees

Enguany s’actua en les zones del Taió i de Valldaina, seguint la planificació biennal 2014-2015
        
Franges de seguretat TaióEls treballs programats per a l’any 2015 a Castellví de Rosanes en les franges de seguretat contra els incendis forestals ja estan en marxa. Enguany, les actuacions a realitzar abastaran aproximadament 12 hectàrees del perímetre del Taió i de Valldaina. Els treballs d’aquest any s’emmarquen en la planificació biennal 2014-2015 i consistiran majoritàriament en l’estassada de matoll i sotabosc que circumda aquestes zones urbanes i també en baixada de densitat de l’arbrat.
Les feines han començat per l’àmbit del Taió. En aquest barri, s’estan executant tasques de manteniment –estassada de matoll i sotabosc- en tot el perímetre amb una superfície total de 8,25 hectàrees, a les quals se sumen tasques de baixada de densitat de l’arbrat en una superfície de 0,72 hectàrees en l’àmbit del carrer de la Mina en la confluència amb C/ Clot de la Barnoia-Av. del Taió.
En el barri de Valldaina s’actuarà en 3,24 hectàrees en tasques de manteniment de franja a l’entorn dels carrers de Tarragona -tram superior-, Girona i Lleida.
Els treballs en les franges perimetrals contra incendis s’executen tant amb finançament de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes provinent de la taxa de prevenció d’incendis com amb fons d’una subvenció de la Generalitat de Catalunya per a aquestes tasques.

Castellví de Rosanes, 26 de maig del 2015

Franges-1