La unitat mòbil d’informació sobre consum serà dijous davant del Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina

L’horari d’atenció serà de les 10.30 del matí i fins a les 13 hores
        
Unitat mòbil d'informació a les persones consumidoresEls veïns i veïnes de Castellví que tinguin qualsevol dubte, gestió o consulta sobre qüestions de consum poden adreçar-se dijous 9 de juliol a la unitat mòbil d’informació que visitarà el municipi. L’horari d’atenció ciutadana serà de les 10.30 del matí a les 13 hores davant del Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina.
Les consultes a la unitat mòbil d’informació al consumidor són gratuïtes. El servei és presta a través de la Diputació de Barcelona, titular de les diferents unitats mòbils que recorren periòdicament la província, i que diversos cops l’any visiten Castellví de Rosanes.
Les persones que hagin de fer alguna gestió en matèria de consum entre visita i visita de les unitats mòbils, poden adreçar-se a les dependències de l’Ajuntament de Castellví, que actua com a intermediari entre la ciutadania i la Diputació en aquest àmbit. L’Ajuntament remetrà la consulta o queixa de consum a la Diputació, que continuarà posteriorment amb els tràmits.

Castellví de Rosanes, 6 de juliol del 2015

 

Cartell UMIC Can Sunyer juliol 2015