Can Sunyer i Valldaina van celebrar durant al cap de setmana una animada i participativa festa major

El sopar de dissabte al vespre va aplegar més de 80 persones al pati del Centre Cívic
        Trobareu l’enllaç a la galeria d’imatges al final del text

Festes de Can Sunyer i Valldaina 2015

Festa de l’aigua

Can Sunyer i Valldaina van viure durant el passat cap de setmana la seva festa grossa, que va omplir d’animades activitats el Centre Cívic durant tres dies. Des de la nit de divendres, amb la cantada d’havaneres, i fins al vespre de diumenge, amb la xocolatada i el lliurament de premis dels concursos celebrats, els veïns i veïnes del barri van poder gaudir de les propostes per a totes les edats organitzades per l’associació de veïns.
La cantada d’havaneres de divendres va aplegar una seixantena de persones, que van poder gaudir de rom cremat i pastes juntament amb l’actuació musical. El matí i migdia de dissabte van tenir de protagonistes el concurs de dibuix infantil –amb dues categories d’edat- i el concurs de truites. Al de dibuix hi van participar gairebé una vintena de nens i nenes i al de truites, setze creacions culinàries. Acabat el certamen, els assistents van poder dinar plegats amb les truites i un pica-pica i van compartir un animat bingo. La nit de dissabte, més de vuitanta persones es van aplegar al pati del Centre Cívic per gaudir del sopar de germanor de la festa, que va estar acompanyat d’un espectacle de música i animació fins la matinada.
Diumenge a la tarda, els més menuts van ser els grans protagonistes, i van poder-se fer passar la intensa calor amb una bona remullada amb inflables aquàtics i també amb un bany d’escuma al patí del Centre Cívic.
També la tarda de diumenge, l’associació de veïns de Can Sunyer i Valldaina va fer l’acte de lliurament de premis dels diferents concursos celebrats els dies anteriors (truites, dibuix, dòmino i petanca). L’acte de lliurament va ser conduït per la presidenta de l’entitat veïnal, Elena Tapia, i va comptar amb l’alcalde de Castellví, Joan Carles Almirall. La creació guanyadora del concurs de dibuix en categoria grans serà la portada del programa de la festa major de Can Sunyer i Valldaina de l’any que ve, segons que han indicat des de l’associació de veïns. Una xocolatada va cloure la festa grossa de Can Sunyer i Valldaina 2015.
L’Ajuntament ha expressat el seu agraïment a l’associació de veïns de Can Sunyer i Valldaina per les activitats organitzades amb motiu de la festa major d’aquests barris i també a l’empresa d’ambulàncies Comain, que va col·laborar en les celebracions.
La festa grossa de Can Sunyer i Valldaina, organitzada per l’associació de veïns, va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Castellví, de l’entitat Can Sunyer Jove i Valldaina i de la Llar d’avis Palau de Can Sunyer.

Castellví de Rosanes, 7 de juliol del 2015

Imatges de la festa