Fòrums

Fòrums

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes no disposa actualment de consells de participació, però sí que vol obrir un espai de debat virtual entre la ciutadania a través dels fòrums, que permeten un debat més ampli des de qualsevol punt del municipi i a qualsevol hora, sense estar supeditat a una convocatòria concreta, i aprofitant tot el potencial tecnològic a l’abast.

Informació sobre l’espai de fòrums i accés als temes (a sota).

Benvinguts / benvingudes a l’espai de fòrums de participació de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes.
Per participar-hi, cal us doneu d’alta com a usuari/ària. Ompliu tots els camps de dades que us apareixeran al procés d’alta i si no hi ha cap incidència, us arribarà un correu per validar l’activació. El procés no és automàtic i us recomanem donar-vos d’alta per avançat per tal que ja tingueu el compte actiu quan vulgueu participar en algun fòrum.
Atès que és voluntat de l’Ajuntament fomentar la participació entre tots els veïns i veïnes en igualtat de condicions i amb el màxim respecte per a totes les opinions, identifiqueu-vos amb el vostre nom i cognoms per aconseguir un debat obert i plural. Aquest és també el vostre espai de trobada, tal com ho són les places, carrers i altres espais del municipi.
Consulteu en la pestanya següent la normativa de funcionament.

Gràcies per participar!

El funcionament de l’espai de participació es regula per allò disposat en l’avís legal del web www.castellviderosanes.cat i, en especial, pel punt 5, ‘Condicions d’ús i funcionament’.
La participació a les enquestes és oberta a totes les persones que naveguin pel web, i la participació als fòrums és oberta i accessible a tots els veïns i veïnes de Castellví de Rosanes prèviament registrats. Els i les participants als fòrums ho hauran de fer amb el seu nom real, per tal d’afavorir un procés participatiu clar i en igualtat de condicions entre totes les persones de la comunitat. No s’admetran pseudònims.
Si l’Ajuntament detecta algun comentari que vagi en contra de les normes d’ús de l’espai o d’alguna altra normativa vigent, es reserva el dret d’eliminar-lo i d’actuar segons allò que s’estableix en l’avís legal i la legislació vigent.

5. Condicions d’ús i funcionament
L’ús d’aquest web atribueix la condició d’usuari/usuària d’aquesta i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest avís legal.
El lloc web de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes pot ser visitat pels usuaris i usuàries de forma lliure, excepte aquelles àrees reservades a cada ciutadà, en les quals es demana clau d’identificació i contrasenya, que són reservades per a cada ciutadà.
L’usuari/usuària es compromet a utilitzar el web, els seus continguts i serveis de conformitat amb la llei i el present avís legal. A aquest efecte, l’usuari/usuària ha d’abstenir-se d’utilitzar qualsevol dels serveis amb fins o efectes il·lícits, prohibits, lesius dels drets i interessos de tercers, així com a mantenir en tot moment un llenguatge correcte i respectuós per a l’expressió de les opinions i aportacions sobre qualsevol temàtica. L’espai de participació no es pot utilitzar amb finalitats publicitaris, comercials, d’’spam’ i anàlegs.
La responsabilitat de l’ús de la informació continguda en el web és de l’usuari/usuària. L’Ajuntament de Castellví de Rosanes queda eximit de qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que pugui derivar-se de l’accés, la captació i l’ús per part de tercers de les informacions i d’eventual publicitat continguda en aquest lloc web i de les opinions facilitades pels usuaris i usuàries en aquest.
L’usuari/usuària és l’únic i exclusiu responsable de les seves claus d’identificació i contrasenya per accedir als serveis i continguts d’aquest lloc web. L’Ajuntament de Castellví de Rosanes no es fa responsable de l’ús indegut de les claus d’identificació, contrasenyes d’accés ni de les conseqüències de qualsevol naturalesa derivades del mal ús d’aquests per part dels usuaris i usuàries, la pèrdua o l’oblit d’aquestes, ni del seu ús indegut per part de tercers.
L’Ajuntament de Castellví de Rosanes es reserva el dret de donar de baixa l’accés a qualsevol usuari o usuària que no utilitzi el web d’acord amb el present avís legal o contravingui qualsevol normativa vigent.
Els usuaris/usuàries donats d’alta autoritzen l’Ajuntament de Castellví de Rosanes a la tramesa, via correu electrònic, d’eventuals comunicacions de caràcter informatiu a l’adreça indicada per cada usuari.

Trobareu el text íntegre de l’avís legal i altra informació relacionada als enllaços situats a la part de baix del web.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

FÒRUMS

Fòrum Festa Major 2015. Accediu al fòrum general (a sota) i un cop dins, seleccioneu el tema ‘Festa Major 2015′ per poder-hi participar.

Inici: 02/06/2015

Inici Fòrums