Transport interurbà - autobusos

El transport interurbà a Castellví de Rosanes té dues línies:

  • El Tbus uneix Castellví amb Martorell i Gelida.
  • El bus CSNY uneix Castellví amb Sant Andreu.

Línia Tbus

Els barris de Miralles, el nucli antic i el Taió compten amb un servei de transport públic que els uneix a Martorell i Gelida, el T-bus, operat per Hillsa.

L’autobús presta servei de dilluns a divendres tot el dia i dissabte només fins a migdia. Dissabtes tarda, diumenges i festius no hi ha expedicions. Consulteu l’horari a l’enllaç que trobareu més avall.

Les parades a Castellví de Rosanes són: Miralles, entrada polígon, plaça del poble, entrades del Taió. En cas de persones que requereixin un accés adaptat al vehicle -com poden ser les que fan servir caminador, per exemple- cal que avisin per telèfon abans de les 12h del dia anterior en què faran el viatge perquè la companyia planifiqui el pas del vehicle adaptat en l'horari que hagin d'utlitzar-lo (Tel. 93.891.25.61).

Línia CSNY

Els barris de Can Sunyer i Valldaina estan units a Sant Andreu de la Barca a través de la línia CSNY operada per Soler i Sauret.

Algunes de les expedicions del dia passen pel carrer de Núria, i d’altres arriben fins a Valldaina. Consulteu els trajectes a l'enllaç que trobareu sota d’aquestes línies.

L’autobús funciona de dilluns a divendres. Dissabtes, diumenges i festius no hi ha servei. A l’agost tampoc.

L'Ajuntament de Castellví de Rosanes contribueix al finançament d'aquestes línies de transport per als veïns i veïnes de Castellví de Rosanes.

Darrera actualització: 30.04.2021 | 09:41