Subvencions per al foment de la creació de llocs de treball

Sol·licituds del 21 de setembre al 30 de novembre del 2020

La subvenció té per objecte fomentar la contractació de nous treballadors/ores per part de les empreses, emprenedors/ores i entitats de Castellví de Rosanes, i s’adreça a aquelles que contractin o hagin contractat personal els darrers sis mesos i per un període de 12 mesos com a mínim.
En les sol·licituds presentades s’aplicarà un criteri de valoració d’acord amb diferents aspectes vinculats al perfil sociolaboral de la persona contractada. En funció de la puntuació obtinguda, i de si la jornada del contracte és parcial o complerta, la subvenció pot oscil·lar entre 500 i 3.000 euros. 
Els costos subvencionables són les despeses salarials i de Seguretat social a càrrec de l’empresa (excloses dietes, incentius, despeses de transport i hores extres, entre d’altres).

Més detalls a les bases.

Qui pot sol·licitar-ho:

Empreses, entitats i/o persones autònomes que tinguin un centre de treball a Castellví de Rosanes i que compleixin la resta de requisits inclosos a les bases de la convocatòria.

Cal aportar:

Canals de tramitació:

  • Presencial

    De dilluns a divendres a l'OAC de l'Ajuntament i dimarts a la tarda, de 18 a 21h, a l'oficina d'atenció del Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina (llevat agost i períodes festius).

Oficina d'atenció a la ciutadania (OAC)

C/ Sant Antoni, 1 - 08769 Castellví de Rosanes - Barcelona
Telèfon:937 751 942
Fax: 937 740 684
Adreça electrònica: info@castellviderosanes.cat
Lloc web: www.castellviderosanes.cat/
Horari:  
Matins (de dl a dv): de 9 a 14 h
Tardes: dilluns de 16 a 19 h (excepte juliol i agost)
Al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina, atenció presencial administrativa dimarts de 18 a 21 h (tràmits diversos).
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 03.11.2020 | 14:54