Subvencions per al manteniment i represa de les activitats comercials com a conseqüència de la COVID-19

Sol·licituds del 21 de setembre al 30 de novembre del 2020

Aquesta línia té per finalitat ajudar al manteniment del teixit comercial local i reprendre l’activitat econòmica que es va veure alterada per les mesures de l’estat d’alarma, que van obligar a tancar establiments o reduir-ne l’activitat. Les subvencions s’orienten a sufragar les despeses corrents que s’han hagut de seguir pagant malgrat haver de tancar els negocis o reduir-ne l’activitat, i també les d’adequació dels negocis a les mesures de prevenció de la COVID-19.
Hi poden optar les persones treballadores autònomes, comerços, serveis i establiments de fins a 10 treballadors/ores del municipi que s’hagin vist afectades per la crisi ocasionada pel coronavirus. Aquests negocis han de correspondre a alguna de les classificacions d’activitats recollides a les bases, haver suspès total o parcialment la seva activitat com a conseqüència de la declaració de l’estat d’alarma i haver registrat reduccions en la facturació el primer semestre del 2020 respecte el primer semestre del 2019, entre d’altres requisits.
Les sol·licituds es puntuaran d’acord amb els criteris indicats a les bases, i les ajudes màximes poden arribar fins a 500 euros per negoci. 

Qui pot sol·licitar-ho:

Les persones treballadores autònomes, comerços, serveis i establiments fins a 10 treballadors/ores del municipi que s'hagin vist afectades per la crisi ocasionada per la COVID-19, d'acord amb allò establert a les bases.

Cal aportar:

Canals de tramitació:

  • Presencial

    De dilluns a divendres a l'OAC de l'Ajuntament i dimarts a la tarda, de 18 a 21h, a l'oficina d'atenció del Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina (llevat agost i períodes festius).

Oficina d'atenció a la ciutadania (OAC)

C/ Sant Antoni, 1 - 08769 Castellví de Rosanes - Barcelona
Telèfon:937 751 942
Fax: 937 740 684
Adreça electrònica: info@castellviderosanes.cat
Lloc web: www.castellviderosanes.cat/
Horari:  
Matins (de dl a dv): de 9 a 14 h
Tardes: dilluns de 16 a 19 h (excepte juliol i agost)
Al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina, atenció presencial administrativa dimarts de 18 a 21 h (tràmits diversos).
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 03.11.2020 | 14:54