Inscripció activitats esportives 2021-2022

Inscripcions obertes

Inscriu-te a les activitats esportives organitzades per l'Ajuntament, adjunteu el formulari corresponent degudament omplert a la instància genèrica electrònica o bé lliureu-lo de forma presencial a les oficines municipals.

Trobareu el formulari al final d'aquesta pàgina (o a la barra lateral si consulteu des d'ordinador). CONSULTA TOTS ELS DETALLS A LA GUIA D'ACTIVITATS (descarregable en aquesta pàgina)

L’Ajuntament de Castellví preveu oferir les activitats següents, segons els barris. INICI EL DIA 2 DE NOVEMBRE DEL 2021

Nucli antic

 • Qi gong i Tai-txi: dilluns, de 17.15 a 18.45h
 • Pilates: dilluns i dimecres, de 19 a 20h
 • Gimnàstica de manteniment: dimarts i dijous, de 20.15 a 21.15h
 • Ioga: divendres, de 18.30 a 19.30h
 • Gimnàstica per a la gent gran: dijous, de 16.30 a 18.00h

Can Sunyer i Valldaina

 • Pilates: dimecres, de 17.30 a 18.30h
 • Gimnàstica: dijous, de 16.30 a 17.30h
 • Ioga: divendres, de 20.00 a 21.00h

*El document de preinscripció es transformarà en inscripció en el moment que arrenquin les activitats i sempre que hi hagi quòrum suficient en cadascun dels grups.

Com m'apunto a les activitats?

 1. Lliura  el  full  d’inscripció  omplert  i  signat  a  l’Ajuntament  o  bé  al  Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina (dimarts de 18 a 21h). També en  les  activitats  gratuïtes.  Et  pots  inscriure  igualment  al  web  (seu  electrònica->tràmits en línia), adjuntant el full d’inscripció omplert i signat (escanejat o fotografia llegible). 
 2. Cada activitat necessita un mínim d’inscripcions per posar-se en marxa i mantenir-se.
 3. Cal fer una nova inscripció en tots els casos ateses les mesures vigents per prevenir la COVID-19. La inscripció a les activitats de la temporada 2021-2022 es mantindrà per a pròxims cursos si no es causa baixa a través del full a tal efecte (excepte causa de força major).  El  full  de  baixa  s’ha  de  lliurar,  omplert  i  signat,  a  l’Ajuntament. Totes les persones que s’abonin a alguna activitat municipal estaran cobertes per la pòlissa d’assegurança municipal.

Rebuts

 1. Els rebuts es cobraran per domiciliació bancària i agrupats per trimestres.

Avís:  els  rebuts  retornats  per  causa  no  imputable  a  l’Ajuntament tindran un recàrrec en el següent gir per despeses de gestió. Cal consignar la data d’inscripció en el full corresponent; en cas de no haver-hi data, es considerarà el trimestre sencer. Pensionistes: 25% de descompte en les activitats esportives municipals.  Caldrà  acreditar  la  condició  de  pensionista/jubilat  en  fer  la  inscripció per gaudir del descompte.

Prevenció Covid-19

Per les mesures vigents de prevenció de la COVID-19, les activitats estaran subjectes a la normativa d’aplicació en cada moment pel que fa a aforaments i d’altres consideracions. Caldrà fer ús de la mascareta i altres mesures preventives. La inscripció a les activitats inclou una declaració responsable sobre la prevenció de la COVID-19 d’acord amb el pla sectorial vigent. No es podrà accedir a les activitats sense estar-hi apunta/ada.

Vine a fer una sessió de prova

*Si vols fer una classe de prova abans de decidir-te per una o altra activitat, contacta amb l’Ajuntament per demanar-la.

(*Subjecte a disponibilitat d’aforament segons mesures prevenció COVID-19.)

Suggeriments a info@castellviderosanes.cat //  Activitats esportives i tallers amb suport de la Diputació de Barcelona

Quin cost té:

El preu públic regulat per cada activitat

Qui pot sol·licitar-ho:

Tothom que compleixi els requisits per inscriure's a una determinada activitat i aporti tota la documentació necessària.

Canals de tramitació:

 • Presencial

  A les oficines de l'Ajuntament en horari d'atenció al públic i el dimarts a la tarda al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina.

Darrera actualització: 29.11.2021 | 10:37