ARRENQUEN LES OBRES PER MILLORAR LA COBERTA I ELS BANYS ALS EDIFICIS DE L’ANTIGA ESCOLA DE CASTELLVÍ

Dilluns, 13 de gener de 2020

L’Ajuntament té per objectiu que el recinte pugui acollir els pròxims anys un centre social amb piscina d’estiu.

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha iniciat aquest gener les obres de millora de la coberta i els banys dels edificis de l’antiga escola del municipi, situats a la part baixa de l’avinguda de la Mare de Déu de Montserrat. Els treballs es preveu que durin aproximadament quatre mesos. L’obra és la primera de les diferents actuacions previstes en aquest espai, que l’Ajuntament vol poder transformar els pròxims anys en un centre social amb piscina d’estiu.

La millora que s’està duent ara a terme consisteix en una intervenció puntual a la teulada per eliminar les filtracions d’aigua que s’han detectat en diferents llocs del recinte. En paral·lel, i pel que fa als banys, s’adaptaran a la normativa actual i s’eliminaran, on n’hi hagi, les peces de mida infantil.

L’obra de millora de coberta i banys compta amb una subvenció de 49.000 euros de la Diputació de Barcelona, que serveix per cobrir la major part de la despesa.

Inici del camí cap al futur centre social amb piscina

La transformació del recinte de l’escola vella de Castellví de Rosanes en un centre social amb piscina d’estiu és un dels projectes que té en marxa l’equip de govern municipal. Per avançar mica en mica en aquest objectiu, l’Ajuntament ha anat sol·licitant, els darrers temps, subvencions a diferents administracions.

Així, en el marc del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) 2020-2024, l’Ajuntament de Castellví ha presentat un projecte per obtenir fons per a aquesta obra de transformació. A banda, el consistori va obtenir de la Generalitat l’any passat 39.900 euros en el marc de les subvencions per a la dinamització territorial per tal de destinar-los també al projecte

Darrera actualització: 30.04.2020 | 11:53