EL PLE APROVA LES BASES DE LES AJUDES A NENS I NENES QUE VAN A LA LLAR D’INFANTS I FAMÍLIES MONOPARENTALS

Dimarts, 11 de febrer de 2020

Els documents s’exposaran al públic i en unes setmanes, quan siguin definitius, s’obriran les respectives convocatòries.

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes oferirà un any més suport econòmic a les famílies del municipi en matèria educativa a través de les beques adreçades a nens i nenes que van a l’escola bressol, un servei amb què Castellví no compta i que obliga les famílies a desplaçar-se fora de la localitat. Al mateix temps, l’Ajuntament ha provat un any més una altra línia de suport a famílies, en aquest cas a les monoparentals per fer front a determinades despeses de l’habitatge.

Les bases de les dues línies d’ajudes es van aprovar per unanimitat del ple el proppassat mes de gener. Ara s’hauran d’exposar al públic, tal com marca la normativa, i posteriorment s’obrirà la convocatòria perquè les famílies les puguin sol·licitar.

La regidora de Benestar Social de Castellví de Rosanes, Vicky Castellanos Núñez, va comentar en presentar les dues línies d’ajuts al ple que les bases són les mateixes que en la convocatòria 2019 atès que des de l’àrea de Serveis Socials no s’han detectat cap necessitat de modificació, ja que totes les sol·licituds de suport econòmic rebudes l’any passat es van poder atendre.

Darrera actualització: 30.04.2020 | 11:10