EL TRANSPORT ESCOLAR A L’INSTITUT CANVIA LA RUTA PER CASTELLVÍ PER FER-LA MÉS EFICIENT I SEGURA

Dimarts, 4 de febrer de 2020

L’Ajuntament està mirant de gestionar una modificació de l’itinerari al barri del Miralles per millorar l’accessibilitat en aquest punt.

El servei de transport escolar que connecta Castellví de Rosanes amb l’IES Montserrat Colomer de Sant Esteve Sesrovires recull des d’ahir dilluns el nois i noies del Taió dins del barri, i no pas als accessos, com fins ara. L’objectiu d’aquest canvi és aconseguir una major eficiència en el recorregut i més seguretat en la recollida de l’alumnat, ja que la parada s’ha traslladat al carrer de Maria Sunyol i ha deixat d’estar a peu de carretera. Aquest canvi s’ha fet amb la coordinació del Consell Comarcal del Baix Llobregat, que és qui gestiona el transport escolar a la comarca. En paral·lel, l’Ajuntament està fent gestions per millorar també la parada escolar al barri de Miralles.

La nova parada de l’autobús de l’institut al Taió és al carrer de Maria Sunyol, just sota de l’antiga zona esportiva del barri. Per facilitar el gir de l’autobús cap al carrer de Maria Sunyol, durant la tardor es va reordenar la prioritat en la cruïlla entre l’av. del Taió (a l’alçada del número 141) i el carrer de Maria Sunyol. El canvi tenia per objectiu de donar prioritat al gir del vehicle escolar per davant dels cotxes, ja que es tracta d’un vehicle de grans dimensions i que està en ruta de pujada per aquest punt. En aquest sentit es demana prudència als conductors i conductores i que es respecti la prioritat de pas. L’autobús escolar passa per aquest punt dos cops al dia (entre 07.18 i 07.20h i entre 15.02 i 15.04h, aproximadament).

Igualment, i per tal de facilitar al màxim la ruta escolar, des de l’Ajuntament es demana als veïns i veïnes del carrer de Maria Sunyol que estacionin només dins les zones habilitades i que evitin operacions de càrrega i descàrrega abans de les 07.30h del matí i entre 14.45 i 15.15h per no bloquejar el pas de l’autobús, ja que el carrer té un sol carril de circulació.

Darrera actualització: 30.04.2020 | 11:18