L’AJUNTAMENT DE CASTELLVÍ INCORPORA DUES PERSONES DE FORMA TEMPORAL AMB UN PLA COMARCAL DE TREBALL I FORMACIÓ

Dimecres, 8 de gener de 2020

Un dels contractes és per sis mesos i l’altre, d’un any. Faran feines de suport administratiu i d’agent cívic.

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes participa, un any més, en els plans de treball i formació impulsats des del Consell Comarcal del Baix Llobregat i des d’aquesta setmana incorpora a les tasques municipals una persona en feines d’auxiliar administrativa i una altra, en tasques d’agent cívica. Aquests plans de Treball i Formació permeten donar feina temporalment a persones que es trobaven en situació d’atur alhora que se’ls ofereix una formació en diferents matèries. Un dels contractes tindrà una durada de sis mesos i l’altre, d’un any. L’alcalde, Adrià Camino, i la regidora de Benestar Social, Vicky Castellanos Núñez, els han donat la benvinguda a l’Ajuntament amb motiu de la seva incorporació.

Les dues persones faran la seva jornada laboral a l’Ajuntament de Castellví de dilluns a divendres, i la compaginaran amb una formació en diferents matèries, com ara l’ofimàtica, que es durà a terme de forma centralitzada a nivell comarcal i que és coordinada pel Consell.

El procés de selecció per al programa Treball i Formació es va dur a terme a partir de la relació de persones inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) que complien amb els requisits de les respectives convocatòries. La contractació d’aquestes persones la fa directament el Consell Comarcal del Baix Llobregat, amb suport econòmic del SOC.

Darrera actualització: 24.03.2020 | 09:39