LES OBRES DE LA VORERA ENTRE L’ESCOLA I LA PLAÇA DEL ROURE, AL CANTÓ DE L’APARCAMENT, COMENCEN DILLUNS 17 DE FEBRER

Dijous, 13 de febrer de 2020

La plataforma de la part superior del C/Manel Fernández quedarà temporalment fora de servei i només es podrà estacionar a la de sota.

El carrer de Manel Fernández tindrà, en poques setmanes, vorera pavimentada en el tram comprès entre l’escola i la plaça del Roure, al cantó dels aparcaments (pujant a la dreta). Dilluns 17 de febrer començaran els treballs per construir aquesta vorera, els guals d’accés als aparcaments i ampliar l’enllumenat de la zona, fet que comportarà modificacions en l’estacionament a l’entorn de l’escola, la pista i una part de la plaça del Roure mentre durin els treballs. Un cop l’obra estigui acabada serà més fàcil passar a peu per aquest tram de carrer -que ara no té voreres pavimentades- i hi haurà una millor il·luminació, ja que ara només hi ha un sol punt de llum.

Els treballs duraran aproximadament dos mesos, els executarà l’empresa Tecnofirmes SA i tenen un cost de 62.000 euros, IVA inclòs. Les obres inclouen la construcció de tota la vorera que falta pujant a la dreta, entre l’accés a la pista poliesportiva i la plaça del Roure. També es construiran els guals d’accés a les dues plataformes d’aparcament i es posarà il·luminació a l’accés a la pista, al tram de dalt del carrer de Manel Fernández i a l’aparcament. L’enllumenat serà amb tecnologia led i de color ambre (càlid).

Finalment, es crearà un espai més ample a la cantonada entre el C/Manel Fernández i la plaça del Roure per traslladar-hi els contenidors que ara són al C/Font.
Mobilitat i aparcament a la zona

L’inici dels treballs dilluns 17 de febrer comportarà canvis en la circulació a la zona i, sobretot, en l’aparcament. Pel que fa al trànsit, caldrà passar amb precaució ja que la calçada serà més estreta en els punts on s’estiguin fent rases.

Quant a l’aparcament, quedarà fora de servei la plataforma superior (a tocar de la plaça del Roure) perquè s’hi posarà material d’obra, i només es podrà aparcar a la plataforma de sota. Al C/Manel Fernández, entre l’escola i la plaça del Roure, i en un tram de la pròpia plaça tampoc es podrà aparcar ni parar mentre durin els treballs.

Aquesta zona és molt concorreguda a les hores d’entrada i sortida de l’escola i mentre durin les obres l’aparcament es reduirà a la meitat. Per això es demana a les famílies del nucli antic que sempre que sigui possible vagin a peu al col·legi.

Per causar el mínim d’inconvenients a les famílies, cap a les 9.30 h i les 16.30 h, coincidint amb l’entrada i sortida del col·legi, s’habilitaran quan els treballs ho permetin algunes places a la plataforma superior per parar uns minuts i deixar o recollir els nens i nenes.

Darrera actualització: 30.04.2020 | 11:10