MELCIOR, GASPAR I BALTASAR ARRIBARAN DIUMENGE A CASTELLVÍ SEGUINT L’ESTEL DE LA CADIRETA

Divendres, 3 de gener de 2020

De 17 a 18h, els Amics dels Reis oferiran una xocolatada a la plaça del poble.

Els reis Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran diumenge a Castellví de Rosanes provinents de l’Orient tot seguint l’estel de la Cadireta, que cada any els marca el camí d’arribada al municipi. Ses Majestats es preveu que accedeixin al nucli antic a les 18.30h per l’avinguda Mare de Déu de Montserrat, i que la cavalcada pugi fins la plaça del poble. Enguany, com a novetat, abans de la cavalcada hi haurà una xocolatada.

L’associació Amics dels Reis de Castellví de Rosanes és l’encarregada d’organitzar aquesta xocolatada, a la plaça del poble de 17 a 18h. L’activitat es destina a recollir fons per aquesta entitat, i el got de xocolata tindrà un preu de 2 euros.

A les 18.30h, l’activitat es traslladarà a l’avinguda. Els Reis arribaran amb els regals i acompanyats del Patge Picarol, que va ser diumenge passat a Castellví per recollir les cartes dels nens i nenes.

La cavalcada arribarà fins la plaça. Un cop allà, Melcior, Gaspar i Baltasar pujaran al balcó de l’Ajuntament, des d’on saludaran a tothom i rebran, de mans de l’alcalde, la clau màgica que obre totes les portes de Castellví. En acabar, els tres reis faran la tradicional recepció als infants perquè els facin arribar les últimes cartes i desitjos per a la nit. Tot seguit, Ses Majestats començaran a repartir els regals per les cases.

L’endemà, dilluns 6 de gener, els Reis faran parada a la residència de gent gran del barri de Can Sunyer abans de tornar a l’Orient.

Mobilitat durant la tarda de la cavalcada

A partir de les 14h de diumenge, començaran les restriccions d’aparcament en diferents carrers de Castellví de Rosanes amb motiu de la cavalcada de Reis, i a les 17h es tancarà la plaça i tots els carrers que hi donen accés. També en aquell moment hi haurà diversos carrers que passaran a ser de doble sentit per facilitar la mobilitat.

És especialment important estacionar només a les zones habilitades per no dificultar la circulació. Es podrà aparcar a les plataformes del C/Manel Fernández i, un cop estiguin plenes, a l’esplanada de sota la rotonda de la C-243b. Un equip de voluntaris indicaran en tot moment les afectacions de mobilitat i on s’ha d’aparcar.

Cal recordar que mentre la comitiva reial passi per la part baixa de l’av. de la Mare de Déu de Montserrat (des de l’entrada de la carretera fins passada la cruïlla amb C/Manel Fernández), no es permetrà l’entrada ni sortida de vehicles per aquest punt (llevat d’eventuals emergències). Una vegada les carrosses sobrepassin la cantonada amb C/Manel Fernández, l’entrada i sortida del nucli antic es podrà fer per aquest darrer carrer, ja que l’avinguda romandrà totalment tancada fins que les carrosses arribin a la plaça.

Castellví de Rosanes, 3 de gener del 2020

Darrera actualització: 24.03.2020 | 09:26