L’AJUNTAMENT AJUSTARÀ ELS PREUS PÚBLICS MUNICIPALS PER REDUIR LA DIFERÈNCIA ENTRE COSTOS I INGRESSOS DE LES ACTIVITATS

Dimecres, 26 de febrer de 2020

La modificació es passarà a aprovació del pròxim ple municipal.

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes té previst ajustar els preus públics municipals de les activitats culturals i de lleure amb l’objectiu de reduir la diferència entre costos i ingressos de les esmentades activitats. La majoria d’aquests preus no s’ha canviat des del 2017 i existeix en molts casos un dèficit important entre el que s’ingressa per preu públic a través de les inscripcions i el cost total de les activitats. Malgrat el canvi previst, però, el preu públic no cobrirà el 100% de la despesa generada per les activitats. La modificació es passarà a aprovació del pròxim ple municipal.

La regidora de Cultura, Teresa Mínguez, va ser l’encarregada d’explicar els canvis previstos durant l’audiència pública feta dilluns a la tarda. Malgrat les modificacions que es preveu fer en els preus, no s’eixugaria del tot la diferència entre costos i ingressos ja que és voluntat de l’equip de govern, tant per raons socials com culturals, assumir sempre una part de la despesa amb el pressupost municipal i no repercutir-ne el cost íntegre a la ciutadania. D’aquesta manera es busca que el màxim de gent possible pugui gaudir de les activitats sense que el preu públic a pagar suposi un obstacle.

La modificació no afectarà tots els conceptes inclosos als preus públics. Alguns d’ells, com la reserva de taula i cadires per al Festa Major, per exemple, es preveu mantenir-los igual que en anys anteriors.

Darrera actualització: 30.04.2020 | 10:24