ELS AJUNTAMENTS DE MARTORELL I CASTELLVÍ RENOVEN EL CONVENI DE COL·LABORACIÓ EN PROMOCIÓ ECONÒMICA

Dijous, 27 de febrer de 2020

Els veïns i veïnes del municipi podran gaudir dels serveis del Molí Empresa per a emprenedoria i recerca de feina, entre d’altres.

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes signat avui la renovació del conveni amb l’Ajuntament de Martorell en matèria de Promoció econòmica, que es va subscriure per primera vegada l’any 2017. A través d’aquest conveni de col·laboració, els veïns i veïnes de Castellví de Rosanes poden gaudir dels serveis i accions que es duen a terme al Molí Empresa de Martorell, centre referent de serveis a empreses, emprenedoria i recerca d’ocupació, inclòs l’accés a la Xarxa Xaloc d’ofertes de feina. El document del nou conveni, que va ser aprovat pel darrer ple ordinari, ha estat rubricat aquest migdia per l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i el de Castellví de Rosanes, Adrià Camino. A l’acte també hi ha assistit els titulars de les regidories de Promoció Econòmica d’ambdós municipis: Rosa Cadenas per part de Martorell, i José Cara de Castellví de Rosanes.

Amb la signatura de la renovació d’aquest conveni, els veïns i veïnes, empreses i emprenedors de Castellví de Rosanes que necessitin algun dels serveis concertats que ofereix el Molí Empresa poden adreçar-se a Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castellví i se’ls derivarà al Molí Empresa.

Tant l’alcalde de Castellví, Adrià Camino, com el regidor de Promoció Econòmica, José Cara, destaquen la importància d’aquest conveni, que permet a un municipi petit com Castellví de Rosanes poder posar a disposició de la ciutadania majors suports en l’àmbit de l’empresa, l’emprenedora i la recerca de feina dels que podria oferir només amb els recursos municipals.

Camino i Cara han agraït la predisposició de l’Ajuntament de Martorell per renovar l’acord amb Castellví.

La vigència d’aquest segon conveni va des d’avui fins al 31 de desembre del 2024.

El conveni recull la voluntat dels dos Ajuntaments de “col·laborar en matèria de promoció econòmica i foment del teixit productiu del territori, mitjançant la participació en les accions que es convinguin gestionades per el Centre de Promoció Econòmica de Martorell Molí Fariner, depenent de l’Ajuntament de Martorell” i aquest darrer consistori convé d’oferir els serveis del Molí Fariner “a les persones en situació de desocupació, a les persones en procés de recerca per millora professionals, a les empreses, professionals i emprenedors de Castellví de Rosanes”.

Formació per a empreses i emprenedoria

Aquest 2020, l’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha programat dos cursos gratuïts de formació adreçats a emprenedors i empreses, que tindran lloc a l’octubre. El primer sobre eines bàsiques per donar a conèixer un negoci, i el segon, sobre com començar a vendre per Internet (e-commerce).

La formació de Castellví de Rosanes s’integra dins del pla conjunt que els municipis del projecte Fem Xarxa, Fem Empresa programen anualment. Fem Xarxa, Fem Empresa el formen els vuit Ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat.

Darrera actualització: 30.04.2020 | 10:15