CASTELLVÍ HA REBUT DONATIUS DE MATERIAL DE PROTECCIÓ QUE S’HAN DESTINAT A CENTRES SOCIOSANITARIS I PERSONAL DE SERVEIS ESSENCIALS

Dimarts, 14 d’abril de 2020

L’Ajuntament vol fer arribar l’agraïment públic a les empreses que han lliurat aquests productes al municipi.

Castellví de Rosanes ha rebut, al llarg de les darreres setmanes, donatius de materials de protecció per part de diverses empreses i que s’han anat destinant als centres sociosanitaris del municipi i al personal municipal de serveis essencials. A totes aquestes companyies, l’Ajuntament de Castellví vol fer-los arribar un agraïment públic pel seu gest solidari.

D’una banda, a través de l’empresa Sealed Air s’han rebut mascaretes FPP2, gel higienitzant i pantalles facials de protecció fetes amb material plàstic i que confecciona actualment aquesta empresa. Aquestes pantalles s’han destinat a la Fundació Privada Rosella d’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual.

D’altra banda, des de l’Ajuntament s’ha gestionat un altre donatiu de pantalles de protecció, en aquest cas destinades a la Llar d’avis Palau de Can Sunyer, per part de l’empresa Quadpack situada a Castellbisbal. El donatiu, consistent en una cinquantena d’aquests elements de protecció, es va fer arribar fa uns dies al centre sociosanitari.

Finalment, l’empresa Marcatex, proveïdora de l’Ajuntament en equipament per al personal, ha lliurat gratuïtament al municipi diferents unitats de productes de protecció com guants, granotes i ulleres destinats al personal municipal que està treballant per mantenir els serveis essencials i bàsics per a la ciutadania, sobretot aquells que ho fan des de la via pública.

Darrera actualització: 28.04.2020 | 10:22