AVARIA IMPORTANT EN EL SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC DE CAN SUNYER I VALLDAINA

Dimarts, 21 d’abril de 2020

Un transformador situat al carrer de Tarragona ha quedat inoperatiu a mitja tarda.

La interrupció de subministrament elèctric que afecta des d’aquest dimarts al migdia a Can Sunyer i Valldaina trigarà més del previst en resoldre’s en una part del barri, ja que a mitja tarda s’ha produït una avaria important en un transformador situat al carrer de Tarragona. Els operaris de la companyia elèctrica estan treballant per retornar el subministrament als carrers afectats, però el transformador ha quedat temporalment inoperatiu i es preveu que s’hagi de connectar un grup electrogen per poder donar servei als domicilis i carrers que actualment estan sense llum. Aquesta operació es pot allargar encara unes quantes hores.

La part d’enllumenat públic connectada a aquest transformador tampoc no es podrà encendre fins que es resolgui l’avaria.

Igualment, mentre es duguin a terme els treballs de reparació, no es descarten algunes interrupcions de servei en d’altres punts del barri si les operacions a realitzar ho requereixen.

L’Ajuntament, a través dels serveis tècnics i de la Guàrdia Municipal (686.92.54.84), està fent el seguiment de la incidència i de la reparació.

Darrera actualització: 28.04.2020 | 09:54