El Casal d’estiu 2020 de Castellví es posa en marxa i s’allargarà fins al 31 de juliol

Dilluns, 29 de juny de 2020

L’ocupació varia depenent de les dates, ja que la inscripció s’ha pogut fer per setmanes soltes.

El Casal d’estiu 2020 de Castellví de Rosanes s’ha posat en marxa aquest matí i s’allargarà fins al 31 de juliol. Les famílies han respost positivament a l’oferta d’aquest servei i el nombre total d’inscripcions ronda la seixantena, malgrat que no tots els infants assistiran a les cinc setmanes previstes del Casal. Atès que la inscripció es va fer flexible per setmanes, cada família ha triat les dates que més s’ajustaven a les seves necessitats.

Les activitats presenten obligades novetats aquest any respecte d’anys anteriors, per tal com són d’aplicació les diferents mesures per prevenir el coronavirus. Aquestes novetats ja s’han notat a l’hora d’entrar, quan els nens i nenes s’han dividit en grups per fer més esglaonada l’entrada, evitar aglomeracions i mantenir distàncies. La setmana passada es va fer una reunió informativa amb les famílies per explicar-los el funcionament del Casal d’enguany i els protocols a seguir.

Aquesta primera setmana, el centre d’interès que es treballarà són els pirates. Cada setmana hi haurà un tema diferent, de manera que si algú només va al casal una sola setmana de les cinc, tindrà el programa complert d’activitats a l’entorn d’aquell centre d’interès.

El Casal d’estiu de Castellví de Rosanes està adreçat a nens i nenes de 3 a 13 anys. Enguany, i atesa l’excepcional situació viscuda els darrers mesos per la pandèmia del coronavirus, l’equip de govern ha apostat per reduir-ne el preu respecte d’anys anteriors per tal que el cost del servei no fos una barrera d’accés a les famílies i que els nens i nenes poguessin gaudir d’activitats de lleure educatiu que mica en mica els retornin a certa normalitat després de l’etapa de confinament.

Darrera actualització: 1.07.2020 | 08:50