Concurs de cartells de la Festa Major 2021

Divendres, 19 de març de 2021 a les 15:28

Presentació d'originals fins al 9 d'abril (paper) i fins a l'11 d'abril (digital)

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castellví de Rosanes convoca una nova edició del Concurs de cartells de la Festa Major.

Trobaràs als documents adjunts les bases. Aquí en tens un resum:

Qui pot participar-hi?

El Concurs està adreçat als infants i joves empadronats al municipi, o que estudiïn a l’escola Mare de Déu de Montserrat de Castellví, i que cursin 3r, 4t, 5è i 6è de primària, 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO agrupats en una única categoria.

Com han de ser les obres?

Les obres que es presentin al concurs han de ser originals i inèdites, lliures de drets d’autor de tercers, i estaran elaborades en mida DIN-A4 (210mm d’ample x 297mm d’alt) en orientació vertical.

Han de ser a color i elaborades amb qualsevol tècnica manual o informàtica (amb el nivell d’habilitats i coneixements que es correspongui a l’edat).

Què hi ha de posar?

Tots els cartells hauran d’incloure, de forma clara i llegible, la llegenda:

FESTA MAJOR 2021
CASTELLVÍ DE ROSANES

Com les entrego?

La presentació de l’obra, en cas de format físic, es farà sobre un suport rígid (cartolina o cartró) per evitar que es malmeti. També s’obre l’opció de presentar l’obra en format digital.

  • Lliuraments en format físic: a la part de darrere del suport de l’obra (cartolina o cartró), hi haurà de figurar el pseudònim de l’autor/ora. L’obra s’ha de posar en un sobre gran, a l’exterior del qual hi constarà només el pseudònim. Dins del sobre, i a més a més de l’obra que es presenta a concurs, hi haurà un altre sobre petit, tancat, amb les dades personals i de contacte i edat de la persona que concursa. A l’exterior d’aquest sobre petit també hi haurà de constar, únicament, el pseudònim. 
  • Lliurament telemàtic: en aquest cas, la mare, pare o tutor/ora legal de la persona concursant haurà d’enviar un correu electrònic a comunicacio@castellviderosanes.cat. Al correu hi haurà d’haver dos arxius adjunts: un primer adjunt en format .jpg, .tiff o .pdf amb l’obra a concurs digitalitzada a color i amb bona resolució (mínim 200 dpi en cas d’escaneig d’original en paper) i un segon adjunt, en word o altre document de text, que contingui les dades personals i de contacte i edat de l’autor/ora. En l’assumpte del correu s’hi haurà d’indicar el pseudònim + Concurs de cartells de la Festa Major 2021 i el correu amb els seus adjunts no podrà excedir els 10MB. Si la persona concursant és major de 14 anys, podrà fer l’enviament ella mateixa, atès que té capacitat legal per autoritzar el tractament de dades personals.

Quin termini hi ha?

Les obres en paper s’han de lliurar a l’Ajuntament fins al 9 d’abril (inclòs); en el cas dels veïns i veïnes de Can Sunyer i Valldaina, poden lliurar-se també a l’oficina d’atenció administrativa del Centre Cívic els dimarts de 18 a 21h dins del termini indicat, sempre que els dos registres presencials siguin oberts.

Per via telemàtica les obres a concurs s’admetran fins les 23.59h de l’11/04/2020. 

Quan se sabrà el veredicte?

Es farà públic en el marc dels actes de la Setmana cultural de Sant Jordi de Castellví de Rosanes.

  • Es designarà una obra guanyadora, que apareixerà en tota la publicitat i difusió relativa a la Festa Major, i es triaran també dues obres finalistes. En els tres casos, els premiats seran obsequiats amb un lot de llibres.
  • Tots els participants rebran un diploma d’agraïment per la seva participació.

Consulta les bases senceres a l'apartat de documentació d'aquest espai.

Darrera actualització: 08.04.2021 | 11:43