Turisme i associacions

La regidoria de Turisme, en coordinació també amb ens supramunicipals, s'encarrega de planificar i dur a terme aquells projectes que tenen per objectiu dinamitzar i promoure a Castellví de Rosanes el turisme sostenible i de natura, lligat a l'entorn i als productes de la terra.

L'Ajuntament de Castellví de Rosanes forma part del Consorci de Turisme del Baix Llobregat

Projecte set miradors de Montserrat

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes en conveni amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat té en marxa el projecte de creació de dos miradors al municipi en el marc del projecte ‘7 Miradors de les Vies Blaves i Montserrat’. Aquests miradors s’han previst a les set localitats del Baix Llobregat més properes a la muntanya de Montserrat, i formen part del Pla de foment turístic de les Vies Blaves al Baix Llobregat. El finançament del projecte prové íntegrament d’una subvenció concedida pel departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat que va demanar el Consorci de Turisme.

Associacions

La regidoria s'encarrega de coordinar-se amb les associacions locals per a la realització d'activitats al municipi i també per oferir-los el suport de l'Ajuntament en diferents àmbits per tal que puguin desenvolupar la seva activitat.

Regidora responsable de l'àrea

Tere Mínguez Busom

 

Carrer de Sant Antoni, 1 - 08769 Castellví de Rosanes - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Teresa Mínguez Busom
Telèfon: 937 751 942
Fax: 937 740 684
Adreça electrònica: info@castellviderosanes.cat
Horari:  
amb cita prèvia. Podeu demanar hora a través del formulari que trobareu en aquesta pàgina.
Darrera actualització: 21.09.2020 | 17:30