Avís per obres C/Castell de St. Jaume, C/Pla de Matamoros i C/Soleies

Divendres, 13 de maig de 2022 a les 15:00

Per les obres de reurbanització

CONNEXIÓ COMPTADORS XARXA AIGUA NOVA (27/07/2022)

En breu, l’empresa Agbar procedirà a connectar la nova canonada d’aigua del carrer als comptadors dels domicilis, allà on procedeixi. Per fer aquesta operació, us deixaran a casa un full perquè autoritzeu Agbar a fer una petita rasa per la façana en cas que sigui necessària per arribar al comptador. La connexió és gratuïta i no heu de pagar res.

Si no l’autoritzeu, la connexió s’haurà de fer sota la vorera (en cas de futures avaries, caldria obrir la vorera per reparar-la). Si us cal contactar amb Agbar, podeu fer-ho al 900.405.070 de dl a dv de 08 a 21h. Agbar és l'empresa concessionària del servei municipal d'aigua.

INICI TREBALLS CLAVEGUERAM

Des de l'11 de juliol, talls al carrer del Castell de San Jaume per obertura de rasa de 8 a 18h. S'iniciarà l'afectació per la cantonada amb C/Soleies i s'avançarà cap a l'inici del carrer del Castell de Sant Jaume (vegeu plànol adjunt). Afectacions puntuals d'accés rodat als immobles. Es podrà accedir a la resta de trams del carrer per un on altre cantó de l'anella de circulació (vegeu senyalització al mateix carrer en funció de com avancin les obres).

Del 7 al 17 de juny, aproximadament, el carrer de les Soleies estarà tancat al trànsit de 8 a 18h els dies feiners per treballs a la xarxa de clavegueram. També s'afectarà la cruïlla entre aquest carrer i els de Pla de Matamoros i Castell de St. Jaume.

TREBALLS XARXA D'AIGUA

Del 23 de maig a mitjans de juny, per treballs en la xarxa d'aigua s'anirà obrint rasa al llarg del carrer del Castell de Sant Jaume i en part del carrer del Pla de Matamoros. Les zones afectades se senyalitzaran 'in situ' a mesura que avancin els treballs. Consulteu el plànol per veure els trams on es treballarà (color blau fosc).

INICI DELS TREBALLS

Dilluns 16 de maig del 2022
Àmbit cruïlla C/Castell de Sant Jaume-C/Pla de Matamoros amb C/Soleies
 
Les obres que comencen ara finalitzaran durant l’estiu Afectaran, en diferent grau i per fases: 
C/Castell de St. Jaume (tot), C/Pla de Matamoros (des de Dra. Boada a Soleies) i Soleies (tot per asfaltatge).
 
Les primeres setmanes les afectacions seran sobretot d’aparcament, per trams.
 
Feu cas de la senyalització, que anirà variant a mesura que avancin els treballs
LA PLANIFICACIÓ POT CANVIAR EN CAS DE PLUJA O ALTRES IMPREVISTOS
 
Feu cas de la senyalització viària i de les indicacions addicionals que se us puguin donar en cada moment. Les previsions poden variar per adaptar-se a circumstàncies sobrevingudes i per inclemències meteorològiques. Gràcies per la vostra col·laboració.
 
 
 
Darrera actualització: 27.07.2022 | 11:03