Networking empresa i emprenedoria 2021 (22/11/21)

El programa Fem Xarxa, Fem Empresa, liderat pels vuit Ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat, ha programat una jornada de networking adreçada a persones emprenedores i empreses de nova creació. L’activitat tindrà lloc el 22 de novembre de 10 a 13.30h al Molí Empresa de Martorell i la inscripció és totalment gratuïta (fins a exhaurir les places). La reconeguda professora i sol·licitada conferenciant d’estratègia comercial i vendes Mónica Mendoza serà l’encarregada de dinamitzar la jornada. 

L'objectiu principal del networking –organitzat per les àrees de Promoció econòmica dels Ajuntaments d’Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires- és que les persones emprenedores i les empreses de nova creació comparteixin dubtes, experiències i novetats en diferents sectors. Aquests dos col·lectius han pogut tenir les mateixes preguntes i afrontat els mateixos reptes, i posar-ho en comú amb la resta de participants pot facilitar el camí vers la seva pròpia empresa i generar noves sinèrgies.

Una ponent de reconegut prestigi
La ponència del networking Fem Xarxa, Fem Empresa 2021 serà a càrrec de Mònica Mendoza, reconeguda conferenciant en temes d'estratègia comercial, intel·ligència emocional i vendes i, a més, és docent de l’escola de negocis ESADE. Mendoza és també speaker internacional i autora dels llibres “Lo que no te cuentan en los libros de ventas” i de “Píldoras de motivación para comerciales y emprendedores”.

Programa del networking
10.00 h. Recepció participants, cafè i acreditacions.
10.30 h. Benvinguda
10.40 h. Presentació networking
10.50 h. Conferència “Reptes de les empreses avui en dia i la importància de fer networking i tenir una mentalitat col·laborativa”. Ponent: Mónica Mendoza.
11:00 h. Networking: Emprenedoria i empreses de nova creació al Baix Llobregat Nord. Dinamitzat per Mónica Mendoza.
12:50 h. Benvinguda als Premis Relleu de Negocis
13:00 h. Entrega dels Premis Relleu de Negocis 
13:15 h. Cloenda de l’acte
13:20 h. Refrigeri

Inscripcions
Les persones interessades a participar poden realitzar les seves inscripcions a través del següent FORMULARI D'INSCRIPCIÓ.     
Més informació per correu electrònic xllopart@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01

Darrera actualització: 27.10.2021 | 11:48