Pista poliesportiva municipal
Pista poliesportiva municipal

Nota: la pista poliesportiva del nucli antic és d’ús preferent per a infants i quedarà fora de servei a les 20.00h o abans, si es fa de nit més d’hora, excepte quan es tracti d’activitats programades amb antelació i amb autorització de l’Ajuntament per dur-se a terme de nit i amb llum.
En horari lectiu la pista és d’ús exclusiu de l’escola i, en cas que hi hagi casal d’estiu, del casal d’estiu.

Nucli antic

La pista poliesportiva municipal de Castellví de Rosanes és situada al nucli urbà. S’hi accedeix a través del carrer de les Escoles, just pel costat de l’escola Mare de Déu de Montserrat.
La pista acull tant entrenaments i partits esportius com activitats de tipus lúdic. Compta amb vestuaris, terreny de joc per a la pràctica de diferents esports (futbol sala, bàsquet…) i graderies a banda i banda. Fora de l’horari d’activitats escolars, esportives i d’altres que puguin ser programades al llarg de l’any, adreceu-vos a l’Ajuntament per fer ús de les instal·lacions. Consulteu els avisos d’actes puntuals al taulell de la instal·lació.

Bosc municipal – zona sota la Cadireta. Espai d’aparells biosaludables per a la pràctica de diferents exercicis. Ús lliure seguint les indicacions dels respectius plafons informatius i d’instruccions.

El Taió

Zona de lleure Dra. Mercè Boada, situada a la confluència dels carrers del Castell de Sant Jaume i del Pla de Matamoros.
Pista de bàsquet, pista de petanca i biosaludables biosaludables per a la pràctica de diferents exercicis. Ús lliure seguint les indicacions dels respectius plafons informatius i d’instruccions.

Can Sunyer i Valldaina

Parc i pista del Jardí del Pont, situada a la cantonada del carrer amb el mateix nom i el carrer del Montseny. Pista polivalent on es pot practicar futbol sala.

Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina (pati), biosaludables per a la pràctica de diferents exercicis. Ús lliure seguint les indicacions dels respectius plafons informatius i d’instruccions.

Miralles

Carrer del Convent, biosaludables per a la pràctica de diferents exercicis. Ús lliure seguint les indicacions dels respectius plafons informatius i d’instruccions.