10.00 hores – pl. del Roure
Hissada de la senyera a la Cadireta
ATENCIÓ: amb motiu de la prevenció del coronavirus, excepcionalment aquest any només podran ser a la Cadireta en el moment de la hissada les persones designades per l’Ajuntament per a aquesta tasca. La resta de persones poden veure l’acte des de la pl. del Roure mantenint la corresponent distància de seguretat i amb la mascareta posada en tot moment.

11.00 hores – pl. del poble
Ballada de sardanes (inscripció prèvia)
Inscripcions: amb motiu de la prevenció del coronavirus, i per garantir la distància i respectar aforaments màxims, caldrà que us apunteu prèviament a la ballada a l’Ajuntament fins al dia 10. Activitat gratuïta. Mascareta obligatòria.

20.30 hores – pl. del poble
Cantada d’havaneres. Els pescadors de l’Escala
Entrades: caldrà que recolliu abans l’entrada a l’Ajuntament fins dijous dia 10. Si sou de Can Sunyer/Valldaina, truqueu per telèfon o bé passeu dimarts a la tarda pel Centre Cívic. Activitat gratuïta. Mascareta obligatòria. Aforament limitat.

Les persones diagnosticades o amb símptomes de coronavirus, o bé que hagin estat en contacte amb alguna persona malalta les dues setmanes anteriors, NO poden participar a les activitats.

Cartell Diada 2020
Cartell Diada 2020