Google AdWords Express: publicitat a la xarxa per a negocis de proximitat

Descobreix com fer publicitat efectiva del teu negoci a Internet. Octubre 2021 (online)

  • Dies: 7 i 14 d'octubre del 2021
  • De 09.30 a 11.30h
  • Formació online

A qui va adreçada? A totes les persones que tinguin o vulguin muntar un negoci.

Places limitades. S'atorgaran per ordre d'inscripció.

Objectius del curs

AdWords és el programa publicitari associat al motor de recerca Google i que ha suplantat les antigues pàgines grogues. La possibilitat de crear campanyes d'abast local i la difusió de les cerques des dels dispositius mòbils obre un enorme ventall de possibilitats per botigues,  comerços de proximitat i empreses que ofereixen els seus serveis a clients d’àmbit local. Adwords és un sistema molt avantatjós per la seva senzillesa i baix cost: es pot fer publicitat per sí mateix a partir d’un euro diari. L’objectiu és acabar la sessió amb una campanya de publicitat posada en marxa aprenent a:

  1. - Entendre el model de negoci de la publicitat en cercadors.
  2. - Identificar els objectius d'una campanya.
  3. - Dissenyar una estratègia adequada per aconseguir-los.
  4. - Crear un compte de publicitat i elaborar una campanya.
  5. - Utilitzar les eines de gestió.
  6. - En la part teòrica els participants aprendran a conèixer el sistema de publicitat en motors de cerca Google Adwords i la seva versió per a mapes.
  7. - En la part pràctica aprendran a crear un compte i a engegar la seva pròpia campanya publicitària així com a realitzar el seguiment i optimització.

INSCRIPCIONS

Envia un correu amb les teves dades (nom i cognoms, DNI, empresa, telèfon i correu electrònic) a comunicacio@castellviderosanes.cat o bé omple el formulari que trobaràs en aquest enllaç.

Aquest curs forma part del pla de formació 2021 de Fem Xarxa, Fem Empresa, ofert conjuntament pels 8 municipis del Baix Llobregat Nord. Coneix aquí tota l'oferta formativa 2021 per a empreses i persones emprenedores.

Quin cost té:

Gratuït

Darrera actualització: 02.03.2021 | 11:44