Els parcs infantils i els espais esportius es reobren després de tres mesos de tancament

Dilluns, 29 de juny de 2020 a les 00:00

S’han desinfectat abans de l’obertura i se sotmetran a neteges periòdiques durant la setmana.

Els parcs infantils i els espais esportius de Castellví de Rosanes s’han reobert al públic després de tres mesos de tancament amb motiu de la pandèmia del coronavirus. Abans de la reobertura, s’han sotmès a una desinfecció exhaustiva que s’anirà repetint periòdicament durant la setmana en tots els espais. No obstant això, es demana a la ciutadania que segueixi les normes de seguretat quan en faci ús: mantenir la distància d’un metre i mig respecte d’altres usuaris, una exhaustiva higiene de mans i utilitzar mascareta de forma preventiva (llevat pràctiques esportives intensives en què pugui resultar incompatible d’acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries).

Els espais que s’han reobert al públic són els següents:

  • Plaça del Roure
  • Pista poliesportiva municipal (de dilluns a divendres només es pot fer servir a partir de les 17h, ja que abans està reservada al Casal d’estiu)
  • Zona esportiva i de lleure Dra. Boada
  • Jardí del Pont
  • Parc de la Solidaritat
  • Parc infantil del C/Montgoi

Els quatre espais de biosaludables, situats al nucli antic, el Taió, Miralles i Can Sunyer, resten encara fora de servei. Es prega al veïnat no retirar les cintes delimitadores que s’han posat en aquests aparells.

Atès que els treballs de desinfecció s’aniran repetint a tots els parcs i equipaments esportius oberts al públic, es limitarà temporalment l’accés a la zona on s’estigui treballant. En cas de trobar una neteja en marxa, es recomana o bé tornar més tard o optar per un altre equipament. Des de l’Ajuntament s’agraeix per endavant la col·laboració veïnal en aquest procés de reobertura de parcs i espais esportius.

Darrera actualització: 01.07.2020 | 08:43