Balanç positiu de les activitats culturals i esportives del darrer cap de setmana, malgrat el fred i el vent

Dimarts, 29 de setembre de 2020 a les 00:00

Tot i no poder-se celebrar la festa major petita com els altres anys, la regidoria de Cultura va programar diferents propostes diumenge 27

Les propostes esportives i culturals programades pel proppassat cap de setmana s’han tancat amb un balanç positiu, malgrat que el fred i el vent van fer la guitza en alguns moments a les activitats, totes elles a l’aire lliure. El darrer cap de setmana de setembre Castellví celebra tradicionalment la festa major petita de Sant Miquel, que enguany es preveia fusionar amb la de maig que no es va poder fer en el seu dia. Finalment, però, la situació actual de la pandèmia de coronavirus va portar l’equip de govern municipal programar només un dia d’activitats coincidint amb el que hauria estat el cap de setmana de Sant Miquel. L’esport, el circ i la música en van ser els protagonistes.

La regidora de Cultura, Tere Mínguez, destaca el fet que “malgrat que sobretot diumenge al matí el fred va ser el protagonista, les persones que van participar a les activitats es van mostrat satisfetes per la qualitat dels espectacles programats, que van ser de clown al migdia i un concert a la tarda, que va portar a Castellví la cantant Ariadna Vieyra”.

El matí va començar amb dues matinals esportives simultànies al nucli antic i al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina. En un cas, amb una classe a l’aire lliure de qi gong, i en l’altre, amb una sessió, també a l’aire lliure, de pilates.

A les 12 h, la companyia Mortelo & Manzani van fer riure d’allò més el públic del seu espectacle de clown ‘Absurditties’, on dos excèntrics pallassos es van veure embolicats en les situacions més surrealistes. Tot, sense dir ni una sola paraula.

La cloenda del cap de setmana va ser de la mà d’Ariadna Vieyra, participant de La Voz Kids 4, que va sorprendre amb la seva veu el públic més melòman de Castellví, que es va aplegar a la plaça a partir de les 19h.

Una prèvia dissabte, de la mà de la Trampolina

Els actes de diumenge van tenir una prèvia dissabte amb els actes organitzats, a la tarda, per l’AEC la Trampolina, adreçats als més petits de casa.

Per començar, amb una lliçó de cuina solidària de la mà de Lu (Masterchef Júnior 7), que es va fer a la plaça, que va anar seguida, en el mateix espai, de l’actuació d’Irene Colmenero, també solidària, en favor de l’Associació catalana de l’espina bífida i hidrocefàlia.

Darrera actualització: 01.10.2020 | 09:14