El consultori de Castellví preveu reobrir els dimecres a partir del 30 de setembre amb servei d’infermeria

Dijous, 24 de setembre de 2020 a les 14:00

També es faran analítiques. Caldrà concertar cita prèvia per garantir la seguretat de tothom

El consultori de Castellví de Rosanes preveu reobrir els dimecres a partir del 30 de setembre per prestar serveis d’infermeria i d’analítiques segons que l’EAP Martorell Rural, del qual depèn el consultori castellvinenc, ha informat a l’Ajuntament. Així, a partir de la setmana vinent, el consultori es preveu que obri cada dimecres de 8 a 14 h per a servei d’infermeria i també d’analítiques, que en aquest cas es concentraran de 8 a 9 h del matí.

Caldrà contactar prèviament amb el centre per garantir la seguretat de tothom. La petició de cita prèvia es pot fer per Internet i també per telèfon al 93.326.89.01.

Mesos de reivindicacions de l’Ajuntament i el veïnat

La reobertura del consultori arriba després de mesos de reivindicacions per part de l’Ajuntament i del veïnat de Castellví de Rosanes. El mes de març, el centre es va tancar sine die per la reorganització dels efectius sanitaris per atendre l’emergència generada per la COVID-19.

Al mes de maig, l’Ajuntament va aprovar una moció per demanar que s’estudiés la reobertura del centre, i ara fa unes setmanes el consistori va lliurar al departament de Salut les gairebé 300 signatures recollides donant suport a la petició municipal de reobertura del centre sanitari.

Des de l’Ajuntament es considerava especialment greu la situació que aquest tancament comportava a les persones grans, amb problemes de mobilitat o desplaçament i amb malalties cròniques i dependència, ja que no podien accedir a controls mèdics sense haver de sortir del municipi i, en alguns casos, no disposaven tampoc de transport per arribar als CAP assignats.

Darrera actualització: 01.10.2020 | 09:15