L’Aplec dels Àngels de Castellví arriba diumenge a la seva 63a edició i inclourà un concert de Q Voce

Dimecres, 29 de juliol de 2020 a les 09:00

L’activitat començarà a les 18.00h amb la tradicional missa a la capella del barri

L’Aplec dels Àngels, un dels actes més tradicionals de Castellví de Rosanes, arriba aquest diumenge 2 d’agost a la seva 63a edició. L’activitat es concentrarà al barri del mateix nom i començarà a les 18.00h. Enguany el colofó musical de l’aplec vindrà de la mà del conjunt vocal Q Voce, que oferirà un concert de petit format per cloure la jornada.

L’inici del 63è. Aplec dels Àngels serà a les 18.00h a la capella, on se celebrarà la tradicional missa commemorativa organitzada per la parròquia i es cantaran els goigs a la Mare de Déu dels Àngels. Posteriorment, a la sortida, es podrà adquirir el càntir commemoratiu de l’aplec –se’n pot fer col·lecció, perquè cada any és diferent-, es rifarà una panera.

El concert de Q Voce serà a les 20h. Per assistir-hi, caldrà recollir l’entrada gratuïta de forma anticipada a l’Ajuntament fins divendres 31 de juliol a les 14h. L’actuació serà de petit format i amb una aforament molt limitat per garantir la distància de seguretat entre les persones assistents, que caldrà que vagin amb mascareta tota l’estona. Q Voce interpretarà versions de diferents cantants i grups de renom, com Il Divo, els Tres tenors, els Beatles o Michel Bublé, entre d’altres.

L’Aplec dels Àngels l’organitza la parròquia de Sant Miquel de Castellví de Rosanes i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 04.09.2020 | 11:10