Les activitats del cap de setmana de Sant Miquel es concentraran el diumenge 27 de setembre

Divendres, 18 de setembre de 2020 a les 00:00

S'ha pres la decisió de fer només un dia d’activitats coincidint amb el que hauria estat el cap de setmana de la festa de Sant Miquel

El darrer cap de setmana de setembre se celebra tradicionalment a Castellví de Rosanes la festa major petita de Sant Miquel i enguany, a més, s’havia previst fusionar-hi la Festa Major que no es va poder fer al maig. Malgrat que aquest plantejament era vigent fins fa ben pocs dies, la situació actual de la pandèmia de coronavirus, amb una corba de contagis a Catalunya que no acaba de baixar, ha portat l’equip de govern municipal a prendre aquesta setmana la decisió de realitzar només un dia d’activitats coincidint amb el que hauria estat el cap de setmana de la festa de Sant Miquel.

L’alcalde, Adrià Camino, explica que “no és fàcil haver hagut de prendre aquesta decisió. Hem esperat el màxim per veure quina era la realitat de la progressió de la COVID-19, i veient les circumstàncies actuals no ens ha semblat prudent organitzar un cap de setmana complert d’activitats. Hem volgut, això sí, mantenir algunes propostes, que concentrarem en una sola jornada i en un format molt semblant al que hem estat fent des del juliol per a les activitats culturals i que ha funcionat positivament. Agraïm per endavant a tots els veïns i veïnes de Castellví la seva comprensió davant d’aquestes circumstàncies i esperem que l’any vinent les celebracions puguin ser una mica més com les que coneixíem abans de la pandèmia”.

El programa previst inclou propostes d’activitat física suau en grups reduïts, a l’aire lliure i amb la corresponent distància de seguretat, música i un espectacle familiar. Totes les activitats són amb aforament limitat i inscripció prèvia obligatòria, i s’hi aplicaran les mesures de prevenció vigents.

Malgrat que, com a tal, no hi haurà una festa major pròpiament dita, la imatge de les activitats d’aquest 27 de setembre serà el cartell guanyador del concurs que es va realitzar durant la primavera, obra d’Avril Becerra Olmo.

Més enllà d’aquestes activitats, l’Ajuntament preveu poder anar programant al llarg de la tardor algunes propostes més per mantenir vius el lleure i la cultura a Castellví, sempre complint amb les mesures de prevenció de la COVID-19 aplicables en cada moment.

Darrera actualització: 21.09.2020 | 09:43