Vendre per Internet i donar a conèixer el propi negoci són els objectius dels dos cursos que es faran aquest octubre a Castellví

Dimecres, 23 de setembre de 2020 a les 00:00

La formació és gratuïta i s’adreça a persones emprenedores o que ja tenen el seu negoci en marxa

Donar a conèixer el negoci i vendre productes i serveis en línia són dues qüestions importants en el marc de l’economia actual. Per donar suport a les persones emprenedores i a aquelles que ja tenen el seu negoci en marxa però volen ampliar el seu mercat, l’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha programat aquest mes d’octubre dues formacions gratuïtes sobre aquestes matèries.

El dia 15, de 9.30 a 14.30 h, es farà el curs ‘Kit bàsic de comunicació per donar a conèixer el teu negoci’. L’alumnat aprendrà nocions d’identitat corporativa, coneixerà eines per comunicar-se amb el potencial client –digitals i tradicionals– i també aprendrà què és el posicionament del seu negoci i per què és important tenir-lo.

Els dies 21 i 28 d’octubre, d’altra banda, es donarà resposta al dubte ‘Vull vendre per Internet, per on començo?’. Les sessions seran de 9.30 a 13.30 h, si s’hi explicaran els secrets de l’ecommerce i de quines eines disposem per fer la nostra botiga online i posicionar-la als buscadors perquè ens puguin trobar.

Les dues formacions tindran entre 7 i 15 participants, com a màxim, i estan previstes de forma presencial a l’Ajuntament. No obstant això, si les circumstàncies sanitàries en la data del curs ho aconsellen, es traslladarien a sessions en línia perquè tothom les pogués fer des de casa o des de l’oficina.

Les inscripcions es poden fer a comunicacio@castellviderosanes.cat, al web de l’Ajuntament de Castellví o bé al web del Molí Empresa, ja que els cursos formen part de l’oferta formativa que els vuit municipis del Baix Llobregat Nord que integrem Fem Xarxa, Fem Empresa posen en marxa coordinadament cada any.

Darrera actualització: 01.10.2020 | 09:16