L’Ajuntament estrenarà un butlletí digital de notícies i agenda a primers del 2021

Dimarts, 17 de novembre de 2020

Les persones que vulguin rebre’l caldrà que es donin d’alta al formulari habilitat al web municipal

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes estrenarà a primers del 2021 un butlletí digital de notícies i agenda, que substituirà l’actual tramesa de notícies per correu electrònic. Les persones que vulguin rebre el nou butlletí a la seva adreça electrònica ja es poden donar d’alta al web municipal, a través del menú de Comunicació.
El butlletí s’enviarà un cop per setmana al correu electrònic indicat i contindrà el recull de les notícies publicades al web els últims set dies així com l’agenda d’activitats i els avisos vigents. El tràmit d’alta és molt senzill i només cal donar una adreça de correu electrònic, acceptar el tractament de dades i validar el formulari. (Podeu donar-vos-hi d'alta aquí)

Les persones subscrites al ‘mailing’ informatiu cal que es donin d’alta al butlletí
Les persones que actualment estan subscrites al ‘mailing’ informatiu de l’Ajuntament caldrà que es donin d’alta al nou butlletí digital, ja que no es pot fer el trasllat automàtic de subscripcions. En ser dues plataformes diferents, es requereix donar de nou el consentiment explícit de tractament de dades personals. Si alguna de les persones que actualment ja reben les notícies per correu electrònic vol donar-se d’alta al butlletí digital i té problemes per fer-ho, pot adreçar-se a l’Ajuntament i se la guiarà en aquest procés de migració. 

Altres serveis d’informació
Els veïns i veïnes interessats en rebre la informació municipal també tenen altres canals a la seva disposició, com el servei via WhatsApp i els perfils municipals a les xarxes socials. Per al servei de missatgeria al mòbil, cal guardar el número 686.92.54.83 a l’agenda del telèfon i enviar-hi un WhatsApp que digui ‘alta servei’.

Darrera actualització: 17.11.2020 | 14:34