CASTELLVÍ CELEBRARÀ EL CARNAVAL EL DIUMENGE 16 DE FEBRER AL MIGDIA AMB UNA PROPOSTA FAMILIAR

Dijous, 6 de febrer de 2020

De les 12 a les 14h es podrà gaudir d’una desfilada infantil de Carnaval, animació i jocs i obsequis per als nens i nenes.

El Carnaval arribarà a Castellví de Rosanes el pròxim 16 de febrer i ho farà amb una proposta per a tota la família, en què els nens i nenes seran els grans protagonistes. No obstant això, la festa és oberta a veïns i veïnes de totes les edats amb ganes de disfressar-se i de passar una bona estona coincidint amb una de les festes més esbojarrades de tot l’any.

La regidora de Cultura, Tere Mínguez, assenyala que “aquest any no tenim disponible la sala del CCR, pendent d’obres, i hem hagut de redefinir la celebració. En aquest context, i veient que els darrers anys assistien al Carnaval majoritàriament famílies, hem traslladat la fesa a un horari que afavoreixi una major participació d’aquest col·lectiu”. Així, doncs, el Carnaval de Castellví ha passat de dissabte a la tarda-vespre a diumenge al matí.

A partir de les 12h, a la plaça del poble, es podrà gaudir d’una desfilada infantil de Carnaval, animació i jocs. Durant la vetllada, hi haurà obsequis per als infants i per a la disfressa més original, i sorprenents personatges de grans dimensions.

A més de totes les activitats previstes, la festa de Carnaval comptarà amb un espai de barra solidària.

Carnaval a Can Sunyer i Valldaina

Els barris de Can Sunyer i Valldaina també faran festa de Carnaval, en aquest cas el diumenge 23 de febrer a partir de migdia. L’activitat de Carnestoltes, coorganitzada entre l’Ajuntament i l’associació veïnal del barri, inclourà rua, concurs de disfresses i ball de Carnaval, entre d’altres activitats. El programa detallat es donarà a conèixer en breu.

Darrera actualització: 30.04.2020 | 11:05