LA REGIDORIA D’IGUALTAT I DIVERSITAT SEXUAL I DE GÈNERE LLIURA A L’ESCOLA LLIBRES SOBRE AQUESTES TEMÀTIQUES

Dimecres, 15 de gener de 2020

Hi ha lectures adaptades a totes les edats, des dels nens i nenes d’educació infantil fins al cicle superior de primària.

L’escola Mare de Déu de Montserrat de Castellví disposa, des d’aquesta setmana, de dotze lectures sobre igualtat i diversitat sexual i de gènere adaptades als diferents grups d’edat de l’alumnat, des d’educació infantil fins a 6è de primària. La iniciativa de proveir el centre amb aquest material ha estat de la regidoria d’Igualtat i diversitat sexual i de gènere de l’Ajuntament, amb l’objectiu que el centre pugui disposar de material de divulgació i sensibilització a l’entorn d’aquestes temàtiques per posar a disposició de l’alumnat i treballar a nivell didàctic.

L’encarregada del lliurament de les lectures al centre ha estat la titular de la regidoria, Vicky Castellanos Núñez, que ha fet entrega a l’escola de quatre lots de tres llibres cadascun, dividits per grups d’edat. Per part del centre, la recollida l’han feta les professores responsables de la biblioteca del col•legi, que han agraït aquest material de lectura facilitat per l’Ajuntament de Castellví.

Per embolicar i protegir durant el transport els llibres que s’han lliurat a l’escola, la regidoria ha reutilitzat paper de diari amb l’objectiu de minimitzar els residus.

Darrera actualització: 30.04.2020 | 11:46