L’AJUNTAMENT DE CASTELLVÍ REPARTEIX A LES LLARS AMPOLLES REUTILITZABLES PER REDUIR L’ÚS DE PLÀSTIC

Dijous, 9 de gener de 2020

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha iniciat aquesta setmana el lliurament a les llars del municipi d’ampolles d’aigua reutilitzables. L’objectiu d’aquesta iniciativa –vinculada a la Setmana europea de prevenció de residus– és reduir a Castellví l’ús de plàstic. Amb les ampolles, es pretén que les famílies, i especialment infants i joves, utilitzin menys envasos de plàstic d’un sol ús i que puguin fer servir aquesta ampolla a quan van a fer esport, a l’escola, a casa o a la feina, entre d’altres.

El repartiment l’estan duent a terme, casa per casa, les agents cíviques. En els domicilis amb infants i joves empadronats, es lliurarà una ampolla per cada noi/noia de fins a 18 anys. A la resta de llars, una per domicili, fins a exhaurir existències. Les persones que no siguin a casa quan passin les agents cíviques trobaran a les bústies la informació per procedir a la recollida, que es podrà fer fins al 28 de gener a l’Ajuntament (dilluns a la tarda de 16 a 19 h) i al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina (dimarts de 18 a 21 h).

El passat mes de novembre, des de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes es va posar en marxa la primera fase d’aquesta campanya, en què es va fer una acció informativa perquè la ciutadania prengués consciència de la quantitat d’ampolles d’un sol ús que pot arribar a generar en una sola setmana

Darrera actualització: 30.04.2020 | 11:56