L’AUTOBÚS DE CAN SUNYER I VALLDAINA ESTRENA AVUI NOVA PARADA AL CARRER DE NÚRIA

Dijous, 2 de gener de 2020

L’Ajuntament, recollint les peticions del veïnat de la zona, ha gestionat els darrers mesos aquest canvi de recorregut.

Castellví de Rosanes ha estrenat, coincidint amb l’inici d’any, una nova parada al C/Núria dins del recorregut de l’autobús que uneix Can Sunyer i Valldaina amb la veïna localitat de Sant Andreu de la Barca. La parada s’ofereix tres cops al dia en sentit Sant Andreu de la Barca i quatre cops al dia sentit Valldaina. L’Ajuntament de Castellví de Rosanes, recollint les peticions de diferents veïns del barri de Can Sunyer, va estar gestionant durant l’any passat aquest canvi de recorregut que ara s’ha fet efectiu.

La nova parada del C/Núria està situada a la part alta del carrer, uns metres més avall de la cantonada amb el C/Pedraforca. D’aquesta manera, els veïns i veïnes d’aquests barris poden utilitzar el transport públic sense haver de baixar fins al Centre Cívic de Can Sunyer. El carrer de Núria és un carrer molt dret i llarg, i aquest trajecte a peu fins al Centre Cívic era molt dificultós, sobretot per a les persones d’edat més avançada.

La zona de la parada d’autobús s’ha senyalitzat amb un pal de parada d’autobús i una línia groga per prohibir l’estacionament per tal que el bus pugui aturar-s’hi.

Durant els pròximes dies, es farà arribar al veïnat del carrer de Núria i Pedraforca un tríptic amb els nous horaris i recorreguts de l’autobús de Can Sunyer i Valldaina.

La línia d’autobús que uneix aquests dos barris amb Sant Andreu de la Barca l’opera l’empresa Soler i Sauret. L’autobús funciona de dilluns a divendres no festius, de 07.30h del matí fins a les 19.30h del vespre.

Darrera actualització: 24.03.2020 | 09:35