L’AJUNTAMENT DE CASTELLVÍ CONVOCA UNA NOVA EDICIÓ DEL CONCURS DE CARTELLS DE LA FESTA MAJOR

Divendres, 6 de març de 2020

El certamen està adreçat a infants i joves del municipi que estudien de 3r de primària fins a 4t d’ESO i a l’alumnat de CM i CS de l’escola.

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha convocat una nova edició del Concurs de cartells de la Festa Major per escollir l’obra que serà la imatge de la festa grossa del municipi. Al certamen hi poden participar tots els infants i joves empadronats a Castellví de Rosanes que cursin de 3r de primària a 4t d’ESO i també tots els nens i nenes de cicle mitjà i cicle superior de primària de l’escola Mare de Déu de Montserrat de Castellví de Rosanes.

El termini de presentació d’obres serà obert fins al 14 d’abril (inclòs). Els cartells originals hauran de ser fets en mida A4 orientació vertical i s’accepta qualsevol tècnica artística manual o digital (amb el nivell d’habilitats i coneixements que es correspongui a l’edat dels i les concursants). Totes les obres s’hauran de presentar sobre un suport rígid on constarà –darrere- el pseudònim de l’autor/a. L’obra s’haurà de presentar dins d’un sobre gran identificat únicament amb el pseudònim, i dins del sobre, a més de cartell, hi haurà d’haver un sobre petit tancat. Fora del sobre petit hi ha de constar el pseudònim i dins, un paper amb nom i cognoms, edat i telèfon/dades de contacte. En lliurar l’obra s’haurà d’omplir un full de participació.

El veredicte del Concurs de cartells de la Festa Major 2020 es farà públic el 23 d’abril, dia de sant Jordi, en un acte obert al públic a les 18.30 h al saló de plens. Les bases íntegres del certamen són consultables al web municipal.

Darrera actualització: 30.04.2020 | 09:11