CASTELLVÍ DEMANA SUPORT ECONÒMIC, TÈCNIC I MATERIAL A LA DIPUTACIÓ PER A DIFERENTS PROJECTES MUNICIPALS

Dilluns, 9 de març de 2020

Les sol·licituds s’emmarquen dins del Catàleg de serveis 2020 que l’ens provincial ofereix als municipis.

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha demanat suport econòmic, tècnic i material a la Diputació de Barcelona per poder tirar endavant i/o complementar diferents projectes municipals. Les sol·licituds s’inscriuen en el Catàleg de serveis 2020 que la Diputació posa a disposició dels Ajuntaments per tal que puguin disposar de majors recursos a l’hora de desplegar les polítiques públiques del municipi. En unes setmanes, l’Ajuntament tindrà resposta de quines d’aquestes peticions han estat concedides i, en el cas de les econòmiques, quin serà l’import rebut.

Els suports demanats per l’Ajuntament a la Diputació pretenen, per una banda, obtenir recursos addicionals per a activitats que el municipi ja du a terme en àmbits com la cultura, les fires, l’esport, la seguretat viària, la igualtat de gènere, els animals de companyia o la joventut, entre d’altres. En l’àmbit material, hi ha diverses sol·licituds de suport per poder fer cursos i activitats oberts a tota la ciutadania o bé adreçats a determinats col·lectius del municipi –famílies, escola, etc.. Finalment, també hi ha diverses peticions de recursos tècnics per a la redacció de plans i projectes.

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes demana anualment a la Diputació de Barcelona suports dins del Catàleg adreçat als ens locals partint d’una anàlisi de prioritats de govern i de condicions tècniques d’acord amb les necessitats detectades al municipi.

Darrera actualització: 30.04.2020 | 09:08