L’AJUNTAMENT SUSPÈN PREVENTIVAMENT LES ACTIVITATS PREVISTES AL MUNICIPI, TANT PERIÒDIQUES COM PUNTUALS

Dimecres, 11 de març de 2020

El Casal de la gent gran i el Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina romandran tancats fins a nou avís.

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha decidit suspendre preventivament durant les pròximes setmanes, i fins a nou avís, les activitats previstes al municipi, tant periòdiques com puntuals, per protegir al màxim la població d’eventuals riscos de contagi de malalties respiratòries. Igualment, el Casal de la gent gran del nucli antic i el Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina romandran tancats fins a nou avís, ja que són dos espais de trobada de la gent gran, que és considerada grup vulnerable. Aquesta decisió preventiva s’ha pres després que la Generalitat passés avui a fase d’alerta el pla de protecció civil per emergències (PROCICAT).
Per tant, els actes previstos avui i demà amb motiu del Mes de la dona queden anul·lats, i també totes les activitats esportives i tallers municipals.

Al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina només es mantindrà de moment l’atenció administrativa els dimarts de 18 a 20h. No es podrà fer ús de la resta d’espais del centre.

Informació a la població sobre el coronavirus

Des de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes, es recorda a tota la població que només ha de fer cas de fonts informatives oficials (departament de Salut de la Generalitat, ministeri de Salut, altres autoritats governamentals…) i verificar qualsevol informació que rebi –sobretot en els casos de missatgeria instantània com WhatsApp– abans de fer-ne difusió. És important no escampar rumors ni informacions malintencionades en casos sensibles com la salut.

Addicionalment, s’avisa que no hi ha metges que facin visites sorpresa als domicilis. Mossos d’Esquadra ha detectat en ciutats com l’Hospitalet de Llobregat casos de persones que intenten aprofitar-se de la situació de vulnerabilitat i incertesa a causa del coronavirus fent-se passar per falsos metges.

Darrera actualització: 30.04.2020 | 09:05