CASTELLVÍ DE ROSANES TREBALLA PER CREAR UNA XARXA LOCAL DE VOLUNTARIAT

Dijous, 19 de març de 2020

La proposta preveu poder comptar amb suport d’entitats del tercer sector i de persones del municipi que ja hi han mostrat interès.

Castellví de Rosanes està treballant per crear una xarxa local de voluntariat que pugui activar-se en cas que sigui necessari i que pugui comptar amb el suport d’entitats del tercer sector i amb la participació inicial de veïns i veïnes que ja han mostrat el seu interès en accions de voluntariat. Per aconseguir-ho, l’Ajuntament s’ha posat per una banda en contacte amb la Xarxa de Suport Mutu que s’ha començat a organitzar al municipi i de l’altra, acabarà de perfilar amb entitats especialitzades del tercer sector la forma més òptima de funcionament de la xarxa local de voluntariat. L’objectiu de totes aquestes accions és poder articular una xarxa de persones voluntàries mobilitzable en cas de necessitat i que sigui útil per als objectius socials, eficaç i sobretot, segura.

En temps difícils com els actuals, en plena pandèmia pel coronavirus, molta gent té la voluntat de poder ajudar les persones que es troben en situacions de major dificultat, i aquest és un gest que mereix tota l’admiració, respecte i agraïment. Aquest suport, però, cal que estigui correctament regulat perquè pugui actuar amb eficàcia i seguretat, tant per les persones que l’ofereixen com per les que el reben.

Properament l’Ajuntament informarà dels canals a través dels quals es recolliran les dades dels voluntaris i voluntàries que hi pugui haver al municipi, als quals s’agraeix per endavant la seva predisposició.

Darrera actualització: 28.04.2020 | 13:53