ES DESINFECTARAN ELS PUNTS MÉS CONCORREGUTS DE CASTELLVÍ: L’ENTORN DELS CONTENIDORS I DE LA ZONA DE COMERÇ

Diumenge, 29 de març de 2020

Els treballs començaran dilluns al matí pel nucli antic i el Taió, i seguiran per la resta de barris.

Actualització: per causa de la pluja, els treballs estan durant més del previst inicialment. Els espais de contenidors de Can Sunyer i Valldaina es començaran a desinfectar dimecres 1 d’abril. Preguem que no llenceu la brossa en aquests barris fins les 18.00 h.

La brigada municipal iniciarà dilluns les feines de desinfecció dels punts més concorreguts actualment al municipi, que són l’entorn de les illes de contenidors i també la zona de comerç del nucli antic (voreres adjacents). Els primers treballs abastaran el nucli antic –es començarà per la zona de la plaça abans que les botigues hagin obert- i un cop acabat el nucli antic es passarà a fer el barri del Taió. Dimarts s’actuarà a Miralles, els Àngels, Can Sunyer i Valldaina.

Per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Castellví es demana al veïnat que dilluns no llenci la brossa fins aproximadament les 6 de la tarda al nucli antic i al Taió, i que dimarts faci el mateix en la resta de barris per tal de deixar lliures aquests espais per efectuar la neteja.

Darrera actualització: 28.04.2020 | 13:16