PROPOSTES CULTURALS PER A LA SETMANA SANTA. T’ANIMES A PARTICIPAR?

Dimecres, 8 d'abril de 2020 a les 00:00

Aquests dies de Setmana Santa són tradicionals alguns costums, com anar a beneir la palma el diumenge de Rams (que va ser diumenge passat) o bé cantar caramelles per la Pasqua -que serà aquest pròxim diumenge- per places i carrers.

Una de les grans tradicions és també que els padrins i padrines regalin la mona als seus fillols o filloles.

Com que ara no podem sortir de casa, us recollim algunes activitats relacionades amb les tradicions i la cultura que us proposem, per una banda, des de l’Ajuntament i de l’altra, des de les entitats locals.

Propostes d'entitats

Diumenge és Pasqua, i les caramelles són les grans protagonistes de la jornada. Aquest any els Petits caramellaires de Castellví de Rosanes no podran cantar al carrer, però us proposen que us uniu a una cantada col·lectiva des dels balcons, finestres i terrats de casa a les 12 del migdia. A l’enllaç del botó sota d’aquestes línies hi trobareu la cançó ‘Mare de Déu de Montserrat’ i una barretina per imprimir i penjar al balcó.

Propostes municipals

Recull de fotos antigues de les tradicions a Castellví. Si tens fotos antigues del diumenge de Rams, de quan et regalaven la mona de petit/petita o de les cantades de caramelles d’ara fa uns anys, fes-nos-les arribar escanejades a comunicacio@castellviderosanes.cat.

Dibuixos dels nens i nenes de Castellví. Sabem que aquests dies a casa heu fet un munt de dibuixos i manualitats. Ens en feu arribar imatges de les creacions dels més petits i petites de casa perquè les puguem ensenyar a tots els veïns i veïnes? Envieu els dibuixos escanejats o fotos de les manualitats a comunicacio@castellviderosanes.cat. Podeu indicar el nom de l’infant si voleu que l’anomenem en fer la publicació.

Tant les imatges antigues com els dibuixos els publicarem al web i als perfils de l’Ajuntament a les xarxes socials.

Darrera actualització: 28.04.2020 | 10:36