L’AJUNTAMENT DE CASTELLVÍ I VOLUNTARIAT LOCAL FAN ARRIBAR LA MONA DE PASQUA A 200 INFANTS DEL MUNICIPI

Diumenge, 12 d’abril de 2020

El consistori ha volgut tenir aquest dolç gest amb els nens i nenes que porten setmanes confinats a casa seva.

Els nens i nenes de Castellví de Rosanes no es quedaran sense mona per causa del confinament. Amb l’impuls de l’Ajuntament, i gràcies a la col·laboració de la xarxa local de voluntariat, avui diumenge de Pasqua s’està fent arribar una mona als gairebé 200 nens i nenes d’entre 3 i 12 anys dels diferents barris de Castellví.

El repartiment de les mones es fa a domicili i seguint les mesures de protecció, seguretat i distanciament previstes actualment.

La regidora de Cultura, Teresa Mínguez, explica l’objectiu d’aquesta iniciativa assenyalant que “des de l’Ajuntament hem volgut que el dia de Pasqua sigui una mica més fàcil de portar per a tothom aquests dies de confinament, sobretot pels nens i nenes”. Mínguez ha volgut expressar també l’agraïment als voluntaris i voluntàries que han participat en el repartiment de les mones, i a la Fleca de Castellví per la preparació dels dolços.

La regidora ha tingut igualment paraules d’agraïment per als Petits caramellaires de Castellví de Rosanes, que han organitzat aquest migdia una cantada de caramelles des de les finestres, terrats, balcons i patis que s’ha pogut sentir arreu del nucli antic, acompanyada de la decoració de balcons amb les típiques barretines que fan servir els caramellaires.

Darrera actualització: 28.04.2020 | 10:27