SANT JORDI DIGITAL 2020 A CASTELLVÍ DE ROSANES

Dijous, 23 d'abril de 2020 a les 00:00

Gaudiu de les propostes que les entitats, veïns i veïnes i l’Ajuntament us ofereixen per celebrar la diada: vídeos, cançons, recomanacions de lectura i un punt de llibre commemoratiu de la diada de Sant Jordi 2020.

Sant Jordi digital

Per iniciativa del Grup de lectura de Castellví de Rosanes en col·laboració amb el CCR i suport de l’Ajuntament, us presentem els vídeos que veïns i veïnes de Castellví s’han gravat recitant textos i poemes i llegint fragments literaris, que s’han unit per crear una peça especial per a aquesta diada de Sant Jordi 2020. La Fundació Privada Rosella també hi ha volgut participar amb un vídeo gravat en un espai amb molta història de l’antic convent de Miralles.

El Víctor Arbelo, veí del Taió, ha creat també aquesta emotiva cançó per a un Sant Jordi confinat molt diferent dels d’altres anys, però també a prop de la gent que estimem.

xx

Va de llibres

Avui és el dia del llibre per excel·lència, per això us proposem per una banda un seguit de lectures sobre igualtat i diversitat per a totes les edats, des dels més petits i petites de casa fins a l’edat adulta, i el tradicional punt de llibre de Sant Jordi que cada any edita l’Ajuntament de Castellví de Rosanes. Enguany us oferim l’arxiu perquè el pugueu imprimir a casa i retallar (mida A4 amb 5 punts de llibre per full).

Darrera actualització: 28.04.2020 | 09:46