INDICACIONS PER ALS PASSEJOS I L’ACTIVITAT FÍSICA INDIVIDUAL PERMESA A PARTIR DEL 2 DE MAIG

Divendres, 1 de maig de 2020 a les 00:00

A partir de dissabte 2 de maig entren en vigor noves activitats permeses fora de casa un cop al dia per a majors de 14 anys, com els passejos i activitat esportiva individual no professional.

En el cas de Castellví de Rosanes, en ser un municipi de menys de 5.000 habitants, les activitats de passeig i esport es poden fer entre les 6 del matí i les 23h sense que hi hagi franges horàries en funció del grup d’edat entre els 14 i els 70 anys. Sí que regeixen, no obstant això, la resta de limitacions que són d’aplicació a aquestes activitats.

A continuació trobareu un resum de les activitats que es podran fer a partir del 2 de maig (llevat de persones que presentin símptomes de COVID-19 o que estiguin en quarantena).

Alhora, qualsevol sortida ha d’observar les diferents mesures d’higiene i prevenció del coronavirus vigents i distància interpersonal respecte de tercers.

Menors de 0 a 13 anys

Un passeig al dia d’un màxim d’1 hora i a 1km del domicili com a molt lluny i en la franja de de 12 a 19h. Els menors poden ser un màxim de 3 que visquin al mateix domicili, acompanyats sempre d’una única persona adulta que convisqui amb ells.

Entre els integrants del mateix domicili no cal mantenir distància mínima, però sí cal mantenir-la sempre respecte de tercers.

Majors de 14 anys

Esport

Una sortida al dia per fer esport no professional, de forma individual i dins dels límits del propi municipi, per qualsevol via o espai d’ús públic, inclosos els espais naturals i zones verdes autoritzades. No es podrà accedir a instal·lacions esportives i s’evitaran llocs concorreguts.

Durant la pràctica de l’esport s’haurà de mantenir una distància mínima de 2 metres de qualsevol altra persona i s’evitaran les parades. En cas d’haver-se de parar per la condició física de la persona, la parada serà del mínim necessari.

No és permès l’ús de vehicles motoritzats o del transport públic per desplaçar-se a vies o espais d’ús públic amb la finalitat de practicar activitat física.

Passejos

Una sortida al dia a una distància no superiora 1km des del domicili. Es podrà sortir a passejar amb una altra persona que convisqui al mateix domicili (només una).

Activitats agrícoles no professionals

Des del 2 de maig, també es permeten els desplaçaments per realitzar dins del mateix terme activitats agrícoles no professionals de cura i recol·lecció.

Us suggerim que consulteu les disposicions detallades als documents oficials que trobareu enllaçats en aquesta mateixa pàgina i també que, en el cas de pràctica esportiva no sobrepasseu la vostra capacitat física ni us exposeu a riscos innecessaris que poguessin derivar en necessitat d’atenció sanitària.

Darrera actualització: 02.05.2020 | 19:39